Najnovije

Ovaj čovek će sahraniti rijalitije u Srbiji (VIDEO)

NOVI SAD - Direktor Kulturnog centra Novi Sad i jedan od osnivača Srpske lige Bojan Panaotović nedavno je dospeo u žižu javnosti celog regiona zahtevajući da se uvede porez na kič i šund kojim bi prevashodno bile oporezovani mediji koji emituju rijalitije. Gostujući u emisiji "Znak pitanja" na TV Most Panaotović je objasnio zašto su rijaliti emisije pogubne za društvo.
Bojan Panaotović je jedan od osnivača Srpske lige (Foto: Mc.rs)

Bojan Panaotović je jedan od osnivača Srpske lige (Foto: Mc.rs)

- Te Stanije, Soraje, Diskrecije, Kristijani, Filipi i tako dalje su vam novi uzori mladih. Da nema Đokovića i još nekoliko takvih, uzori bi bili bi isključivo oni. Šta da očekujete kao društvo kada vam se omladina ugleda na Macu Diskreciju. Šta jedna majka može da očekuje ako je lektira i poželjna ličnost njenom detetu Maca Diskrecija ili Tijana Ajfon. Možemo samo da očekujemo propast i duhovno, medijsko, mentalno i političko survavanje u provaliju - kaže Panaotović. Panaotović kaže da su rijaliti programi otrov i da na njih treba uvesti akcizu. Pogledajte šta je još Panaotović rekao o rijaliti emisijama:
Pročitajte još:(INTERVJU) Verica Vinsent Kol: Ne mislim da su svi rijalitiji isto đubreSrpska liga: Ozbiljno su uzdrmani temelji EU, podržavamo kontramere Hrvatskoj!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA