Najnovije

DA LI JE MOGUĆE: Prva dama na poslovni prostor daje 5000 evra!?

BEOGRAD - Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić preselila je svoju Fondaciju u jednu od najluksuznijih poslovnih zgrada u Novom Beogradu, piše Kurir.
Dragica Nikolić (Foto: JuTJub)

Dragica Nikolić (Foto: JuTJub)

Fondacija “Dragica Nikolić” sada, naime, zakupljuje kancelarije na četvrtom spratu zgrade austrijskog “Grawea” u Bulevaru Mihaila Pupina, a najmanja moguća cifra koju mora izdvojiti za to zadovoljstvo mesečno iznosi 4.600 evra, prenose mediji. Kolika je tačno kvadratura prostora koji je zakupila supruga predsednika Tomislava Nikolića pouzdano nije bilo moguće saznati, piše u Kuriru. Međutim, najmanja kvadratura kancelarija koje se izdaju u toj zgradi jeste 200 kvadrata. Cena kvadrata u zgradi iznosi 15 do 20 evra po kvadratu, a niže od 20 evra dobijate samo ako zakupljujete kancelarije veće kvadrature u ponudi. Po toj računici, Fondaciji je mesečno potrebno oko 5.000 evra samo za zakup. “Grawe” važi za jedan od skupljih proslovnih prostora u Novom Beogradu zbog aktivne lokacije, ali i najkvalitetnije opreme i sopstvenog parking i garaže. Najkraći zakup je na tri godine, a najduži na 15 godina. Zakput takvog prostora nije moguć ispod 3.500 evra I ta niža cena se može postići jedino ako se ispuni uslov zvani “zavisi ko plaća”. Tako da, eto, moguće je pošto je predsednikova žena u pitanju da su na toliko spustili cenu, navodi Kurir. Na tu cenu zakupa svakako morate dodati I državanje koje je u ovoj zgradi, istina, jedno od jeftinijih u Novom Beogradu i naplaćuje se tri evra po kvadratu, dakle u ovom slučaju dodatnih 600 evra – objašnjava agent za nekretnine, koji je želeo da ostane anoniman.
Pročitajte još:MISTERIJA NOVČANICE OD STO DINARA: Da li ste znali šta znači ova formula?IZBODEN: Nekoliko Šiptara napalo jednog Srbina
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA