Najnovije

Zavetnici učestvuju na predstojećim izborima

BEOGRAD - Pokret Srpski sabor "Zavetnici" će učestvovati na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, a to je objavio na Fejsbuku, predsednik ove organizacije, Stefan Stamenkovski.
Stefan Stamenkovski (Foto: JuTJub)

Stefan Stamenkovski (Foto: JuTJub)

"Na predstojećim izborima odlučuje se da li smo za slobodnu i suverenu Srbiju, ili rasparčanu zapadnu koloniju, da li smo za odbranu naših nacionalnih interesa, tradicije i identiteta, ili za izdaju i nametanje "evropsih vrednosti", da li smo za obnovu srpske privrede i srpskog sela, ili za rasprodaju imovine i zemljišta, da li smo za prosvećenu i moralnu ili "rijaliti" Srbiju, da li smo čast i dostojanstvo srpskog vojnika i policajca, ili za NATO čizmu, da li smo za Srbiju okrenutu prijateljima, ili onima koji žele da je potčine svojim interesima, da li smo za Srbiju sa Kosovom i Metohijom i Republikom Srpskom, ili smo za Srbiju bez Vojvodine i Raške oblasti?!", piše Stamenkovski na Fejsbuku i dodaje da će Zavetnici na predstojećim izborima istupiti kao ona strana koja se bori za Srbiju. "Srpski sabor Zavetnici boriće se za ovu prvu Srbiju! Za Srbiju pravde i jednakosti, poštenja i marljivosti, kakvu zaslužuju svi njeni građani!Sa ovim principima nastupićemo na predstojećim izborima, okuljajući ljude od znanja, ugleda i integriteta, koji su spremni da interese države i naroda stave na prvo mesto." - piše predsednik Zavetnika.
Na predstojećim izborima odlučuje se da li smo za slobodnu i suverenu Srbiju, ili rasparčanu zapadnu koloniju, da li smo... Posted by Stefan Stamenkovski on ponedeljak 18. januar 2016.
Pročitajte još:ŽIVKOVIĆ OSUO NA TVITERU: Žestoka prozivka Gašića! (FOTO)Tadić: Da, bio sam i diktator i maneken!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA