Najnovije

Američki general: Rusija i dalje pretnja za SAD

To što se Sjedinjene Američke Države u nacionalnoj strategiji bezbednosti Rusije spominju kao pretnja neće promeniti mišljenje SAD da je sama Rusija za njih pretnja, izjavio je predsednik Komiteta načelnika štabova SAD, general DŽozef Danford.
DŽozef Danford (Foto: Vikipedija)

DŽozef Danford (Foto: Vikipedija)

„Vojnici SAD uvek su bili usredsređeni na razvijanje mogućnosti Rusije“, rekao je Danford novinarima u Štutgartu, gde je u radnoj poseti. Prema njegovim rečima, Rusija predstavlja izazov za SAD. „Ovaj zaključak izvodimo na osnovu njihovog ponašanja i mogućnosti, uključujući nuklearne, kibernetičke, konvencionalne, na osnovu pretnje našim saveznicima“, dodao je on. General je rekao da je za sada video samo izvode iz strategije nacionalne bezbednosti Rusije i da bi voleo da pogleda sam tekst pre nego što nastavi da izvodi zaključke.
Pročitajte još:PREUZETI HAITI, POJAČATI TALAS MIGRACIJE, UNIŠTITI REPUBLIKU SRPSKU… Ovo je Sorošev plan za 2016!Putinova Arktička brigada opremljena specijalnim vozilima: Evo šta su sve dobiliPETORICI PO METAK U ČELO: DŽihadisti brutalno prete Velikoj Britaniji
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA