Najnovije

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Saša Radulović - trubadur parlamenta

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je da je Skupština Srbije u proteklih 26 godina parlamentarizma doživela svašta.

Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

Međutim, ona kaže da je parlament prvi put dobio trubadura - Sašu Radulovića, koji će, kako kaže, i ostati zapamćen kao običan trubadur.
- Skupština Srbije u proteklih 26 godina parlamentarizma doživela je svašta, od čupanja kablova, iznošenja Šešelja, polivanja vodom, gađanja cipelama, do fizičkih obračuna. Ali danas je parlament prvi put u svojoj istoriji dobio trubadura - Sašu Radulovića - navela je Mihajlović u saopštenju. 
Prema njenim rečima, lider pokreta Dosta je bilo uspeo je da u istoriji Skupštine Srbije ostane zapamćen ne po smislenim i kritičkim poslaničkim raspravama, konstruktivnim amandmanima ili bilo čime što bi pomoglo barem onima koji su glasali za njega. 
- Ne, ostaće zapamćen kao običan trubadur. Čestitam glasačima pokreta Dosta je bilo što ih u parlamentu predstavlja niko drugi nego trubadur. Nadam se da je time ispunio sva njihova očekivanja - istakla je Mihajlović. 
Šef poslaničke druge DJB Saša Radulović zapevao je posle glasanja u Skupštini Srbije u holu parlamenta "pada vlada". 
Radulović je u skupštinskom holu svirajući gitaru pevao zajedno sa poslanicima Dosta je bilo, a nakon "nastupa" poželelo je građanima uspešnu i dobru 2017. godinu kao i pad vlade da bismo, kako je naveo, konačno dobili demokratsku vlast. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA