Najnovije

Putin spavao, a medved se šunjao!

Bivši telohranitelj ruskog predsednika Vladimira Putina Aleksej Djumin ispričao da se ispred Putinove rezidencije suočio medvedom.
Vladimir Putin (Foto: RIA Novosti)

Vladimir Putin (Foto: RIA Novosti)

Djumin (43), koji je nedavno imenovan za regionalnog guvernera, ispričao je listu "Komersant" da je bio na dužnosti dok je Putin u rezidenciji spavao, kad je na drugoj strani staklenih vrata ugledao medveda koji se uspravio na zadnje noge, prenela je agencija AP. Bivši telohranitelj navodi da je tada pogledao medvedu u oči, otvorio vrata i iz službenog pištolja ispalio jedan metak pored medvedovih nogu. Životinja je tada pobegla, a Putin je kasnije Djumina pohvalio zato što je medvedu poštedeo život, priseća se on. Nakon što je godinama služio Putinu kao telohranitelj, Djumin je prvo imenovan šefom Snaga za specijalne operacije ruske vojske, a prošle nedelje i guvernerom Tulske oblasti, jugozapadno od Moskve.
Pročitajte još:NATO stvara strategiju protiv „skrivenih dejstava“ RusijeTRESU SE KOLENA NEOLIBERALIMA: Ujedinjena evropska desnica preti da preuzme kormilo evrope!
Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA