Najnovije

RAT MILIĆEVE PROTIV PREMIJERA SE NASTAVLJA: Vučićevo "junačenje" je fejk!

BEOGRAD - Jelena Milić, direktorka CEAS-a i glavna NATO promoterka u Srbiji, ispunjava datu reč da će oštro napadati premijera Srbije, Aleksandra Vučića, koji se prema njenom mišljenju "okreće Rusiji", pa je izgleda iskoristila i jučerašnju izjavu premijera o "dugovanjima Karađorđevića" da iskaže svoj negativan stav o njemu.
Jelena Milić - u ratu protiv Vučića (Foto: JuTjub)

Jelena Milić - u ratu protiv Vučića (Foto: JuTjub)

"Vučić je fejk!" - piše Milićeva na Tviteru, ističući da prestolonaslednika ne podnosi. "To junačenje na Karađorđevićima (koje ne podnosim) je fejk! Što to Vučić ne kaže javnim i državnim preduzećima, unutrašnja dugovanja su velika.", ocenjuje Jelena Milić u svojoj objavi na Tviteru u kojoj je označila i samog premijera, odnosno, njegov zvanični Tviter profil. Podsećamo, Milićeva je negativno reagovala na informaciju da će vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski biti deo predizborne liste SNS-a i to je okarakterisala kao "rusifikaciju" SNS-a. Ona je tada objavila da Vučić više nema njenu podršku, obećavši da će ga žestoko napadati. Milićevoj je zasmetao i Nenad Popović, predsednik SNP-a, koji je takođe uvršten na listu SNS-a, a koji je poznat po svom lobiranju za jačanje rusko-srpskih odnosa.
Pročitajte još:UPITAN ZAŠTO NIJE PLATIO STRUJU, ODGOVARA: „Svi se radujemo poseti princa od Velsa“ER SRBIJA VEROVATNO SPREČILA TERORISTIČKI AKT: Na beogradskom aerodromu pronađene eksplozivne naprave
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA