Najnovije

Nik Vujičić stiže u Srbiju

Nik je na sopstvenoj koži iskusio nasilništvo zbog toga što je „drugačiji“.Ipak, naučio je da ne treba da igra po pravilima nasilnika, a ni vi ne treba to da činite. U knjizi " Ostanite jaki" on govori o tome da nijedan nasilnik ne može da odredi koliko vredite, Nik vam daruje strategije pomoću kojih možete da razvijete sistem za odbranu od nasilnika kako biste se nosili sa tim problemom tako što ćete postati jači, i spolja i iznutra.

Nik Vujičić (Foto: Vulkan)

Saznaćete kako da:pretvorite izazove u sjajne prilike, uspostavite unutrašnju sigurnost i snag, ustanovite snažne vrednosti koje nijedan nasilnik ne može da uzdrma, rešite probleme sa sajber nasilnicima, razvijete duhovnu osnovu, koja će vam pomoći da zadržite mir i ostanete snažni
pratite i kontrolišete svoje reakcije na osećanja koja u vama izazivaju nasilnici i pomognete drugima koji su na meti nasilnika

U današnje vreme kada je nasilje svuda oko nas možemo reći da je ovo jedna od najvažnijih tema o kojoj treba govoriti. U svojoj knjizi Nik objašnjava da  nasilnici žele da vas zlostavljaju. Umesto da im to dozvolite, možete da ih iskoristite da vam budu lična motivacija. Punom snagom napred i neka nasilnik guta prašinu za vama! Samo pitajte Nika, čoveka koji nema ni ruke ni noge, ali ima „neverovatno dobar život“.

Čuveni motivacioni govornik Nik Vujičić ovog meseca posetiće Srbiju kako bi  održao predavanja u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu i predstavio  svoju novu knjigu "Ostanite jaki."

Tokom prvog dana posete, u nedelju 17. aprila u 18 sati u knjižari Vulkan u tržnom centru Ušće, Nik Vujičić će održati  promociju svoje nove knjige o vršnjačkom nasilju.

Izvor:Pravda/Marija Gojković

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA