Najnovije

Vulin: Nevažno je da li ću biti ministar u novoj vladi

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin kaže da je nevažno da li će biti ministar u novoj vladi, već da se sprovede program koji su predstavili Srbiji na izborima i koji je dobio apsolutnu podršku.

Vulin (Foto: JuTjub printskrin)

Upitan da li očekuje poziv premijera za konsultacije o novoj vladi, on je podsetio da je Pokret socijalista sa SNS -om zajedno izašao na izbore i da se njihova ideja i vizija Srbije kao boljeg i pravednijeg mesta za život nije menjala od 2008. godine i da će nastaviti da se bore za takvu Srbiju.
"Sačekaćemo poziv premijera. On je već izneo svoj program u deset tačaka, gde je sabrao najbitnije probleme u Srbiji i u ekspozeu ćemo videti i predlog rešenja za te probleme", rekao je Vulin.
Ministar za rad je, pred početak konferencije povodom Svetskog dana borbe protiv multiple skleroze, rekao novinarima da će Pokret socijalista podržati odluku Aleksandra Vučića kako formirati vladu.
On je dodao da je lista "Srbija pobeđuje- Aleksandar Vučić" ostvarila  nezabeležen rezultat i da je sada svima jasno kome je nacija verovala i u kom pravcu nacija hoće da ide.
"Vidite zanimljivo je da su potpuno utihnule priče o pobednicima i gubitnicima na izborima. Vidite da niko više ne pokušava da govori o izbornoj krađi, jer je svima jasno da je ova lista ostvarila nezabeležen rezultat", zaključio je Vulin.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA