Najnovije

ČISTKA U EPS: Grčić smenio dvojicu iz uprave zbog krađe struje!

Direktor „Distribucije“ smenjen jer je šefu u „Kolubari“ pomogao da se nelegalno priključi na mrežu, nakon što je sa nje isključen zbog mućki na strujomeru.

Milorad Grčić (Foto: Jutjub)

Direktor „Elektroprivrede Srbije“ Milorad Grčić zatražio je hitnu smenu jednog od direktora u EPS zbog pomaganja kolegi iz „Kolubare“ u krađi struje!
Naime, čak 15 timova montera EPS već nedeljama češlja Srbiju u potrazi za kradljivcima struje, a jedan od onih kojima su zakucali na vrata je i izvesni Goran Petković, šef u RB „Kolubara“.
Mito
Radnici su u ormaru na brojilu Petkovićeve porodične kuće zatekli postavljen magnet, koji se inače stavlja kako bi se sabotirao pravilan rad brojila, otkriva izvor Kurira iz EPS.
- Petković je na poziv supruge došao s posla i čak pokušao da podmiti radnike EPS, ali su oni postupili po proceduri i isključili ga sa snabdevanja - navodi naš izvor i dodaje da se potom u celu priču upleo i direktor Direkcije za podršku tržištu u „Distribuciji“, koji je iskoristio svoje radno mesto kako bi neovlašćeno uključio struju u kući pomenutog kolege.
- Umesto da izmire dug i mole boga da niko ne sazna za bruku, u sve se upetljao i direktor iz „Distribucije“. Sve je na kraju došlo i do kabineta generalnog direktora Milorada Grčića, koji potom izdao nalog da se direktor pomenute direkcije hitno smeni, a Petković je opet isključen sa snabdevanja strujom i podneta je i krivična prijava za krađu struje - navodi izvor Kurira.
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA