Najnovije

PODGORICA: Đaci skandirali "Milo, lopove", on im sklonio klupe?!

Grupa podgoričkih osnovaca „počastila“ je pre nekoliko dana Mila Đukanovića skandiranjem „Milo, lopove“ ispred osnovne škole „Vladimir Nazor“ u Podgorici, gde on godinama unazad rekreativno igra košarku, čiji je pasionirani ljubitelj.

OŠ "Vladimir Nazor", Podgorica (Foto: in4s.net)

Odmah po incidentu, reagovalo je obezbeđenje koje je udaljilo đake iz kruga škole, a od tada se ulaz u školsko dvorište, gde se nalazi i balon za košarku, redovno zaključava. Tu, međutim, nije bio kraj Đukanovićeve odmazde.
Naime, juče su iz dvorišta sklonjene sve klupe za učenike i prateći mobilijar, a tragovi su „prikriveni“ nasutom zemljom.
Meštani i učenici su zatečeni ovakvim ishodom, a ne zna se ko je, po čijem nalogu i iz kog razloga uklonio klupe.
 „Tu su se ranije u večernjim satima okupljale i majke sa decom, komšije, te klupe su bile mesto za druženje. Nije mi jasno koji je razlog njihovog odnošenja i zaključavanja dvorišta“, kaže jedan od meštana za IN4S.
Možda je, ipak, najbolji komentar i zaključak ovog nesvakidašnjeg slučaja dao još jedan od Podgoričana koji živi u neposrednoj blizini škole, a koji je ostao šokiran ishodom ovog incidenta.
 „Ne bavim se politikom i nikada me nije preterano zanimala, ako smo stigli dotle da se najmoćniji čovek u zemlji sveti deci na ovako brutalan način zbog bezazlenog skandiranja, onda razmišljam da su deca možda i bila u pravu“, kaže sagovornik koji iz razumljivih razloga nije hteo da otkriva ime i prezime.
O ovom događaju govorilo se danas i u Skupštini Crne Gore kada ga je spomenio poslanik DF Slaven Radunović.
Izvor: in4s.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA