Najnovije

"Volstrit žurnal": Rusi bombardovali tajnu bazu CIA?!

Strani mediji objavili su danas da su ruski borbeni avioni bombardovali bazu u Siriji koju koristi vojska Sjedinjenih Američkih Država. Zvanični Kremlj nije upoznat sa tim navodima

"Suhoji" sravnili tajnu bazu CIA (Foto: Jutjub)

Strani mediji objavili su danas da su ruski borbeni avioni bombardovali bazu u Siriji koju koristi vojska Sjedinjenih Američkih Država. Zvanični Kremlj nije upoznat sa tim navodima.
“Ovo pitanje se nalazi u delokrugu Ministarstva odbrane Rusije”, rekao je novinarima pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov.
Odgovarajući na pitanje da li Kremlj zna za ovaj incident, Dmitrij Peskov je odgovorio: „Ne, ne znam. I u ovom slučaju ne mogu da komentarišem novinske navode“.
„Opet, ovo pitanje treba uputiti Ministarstvu odbrane“, dodao je pres-sekretar šefa ruske države.
Ranije su mediji saopštili da je ruska avijacija, navodno, bombardovala tajnu bazu u Siriji koju koristi američka vojska.
Peskov je takođe saopštio da bi Rusija mogla da poveća brojnost svojih aviona u Siriji.
„Kada je doneta odluka o smanjenju našeg avijacionog kontingenta u Siriji, setite se izjava i predsednika i vojske koji su govorili da privremena infrastruktura ostaje tamo i da u slučaju potrebe kontingent može veoma operativno biti povećan, u skladu sa zadacima koje će imati“, izjavio je predstavnik Kremlja. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA