Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Brutalno iživljavanje terorista nad ruskim pilotom na Idlibu!

Pobunjeničke sirijske snage pohvalile su se da su oborile ruski helikopter južno od Alepa. Na zastrašujućim fotografijama sa lica mesta vidi se da su se iživljavali nad telom nastradalog ruskog pilota.

Brutalno iživljavanje terorista nad Ruskim pilotom (Foto: Tviter skrinšot)

Telo nesrećnog čoveka je vezano za kamionet i tako vučeno po zemlji, stotinama metara. Ne zna se još da li je ruski pilot poginuo pri padu helikoptera ili su ga ubili kasnije, pošto su oprečne informacije iz Sirije.

Kako tvrde rusko ministarstvo odbrane, u pitanju je bio helikopter MI-8 koji je dostavljao humanitarnu pomoć gradu Alepu.  Tri člana posade i dvojica oficira su se vraćala u bazu iz Alepa, kada su oboreni hicima sa zemlje. Islamisti su se hvalili i fotografisali sa ličnim dokumentima nastradalih.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je danas da je poginulo svih pet vojnika u ruskom vojnom helikopteru Mi-8 koji je oboren u sirijskoj provinciji Idlib. - Koliko za sad znamo prema informacijama koje smo dobili od ministarstva odbrane, osobe u helikopteru su poginule, poginule herojski zato što su pokušavali da skrenu letelicu kako bi izbegli još veći broj žrtava na zemlji - rekao je Peskov novinarima, preneo je AFP.  Pogledajte kako se pobunjenici iživljavaju nad ruskim pilotom: - Prosto mi nije jasno zbog čega su pobunjenici srušili helikopter koji je dostavljao humanitarnu pomoć - izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin, a preneo Sputnjik.
Izvor: Tviter/BalkanBreakingNews.Com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA