Najnovije

Boško Obradović se po drugi put oženio i tvrdi da ga je nova supruga preporodila

ČAČAK- Oženi se Boško Obradović! U maloj seoskoj crkvi nadomak grada Čačka lider Dveri i poslanik u Skupštini Srbije sklopio je svoj drugi brak sa izabranicom svog srca - Julijom.

Boško Obradović (Foto: Dveri)

- Tačno je da sam se nedavno oženio, ali to nije bilo u tajnosti, već daleko od očiju javnosti i medija, u seoskoj crkvi u mom rodnom selu kraj Čačka - ovako počinje Boško Obradović.
- Oboje smo drugobračni. Naša nova porodica sada ima sedam članova: živimo sa troje dece iz mog prvog braka i dvoje dece iz prvog braka moje supruge - navodi on uz osmeh i ističe da on i njegova lepša polovina potiču iz seoske sredine, tako da nije bilo iznenađujuće ni mesto gde se obavilo venčanje, mala seoska crkva. Za svoju izabranicu Obradović ne štedi reči hvale, ali i ističe da njegova supruga ne voli da se medijski eksponira.
- Moja supruga Julija je, kao i ja, poreklom sa sela, sticajem okolnosti rođena je u dijaspori, visoko je obrazovana, posvećena porodici i ne želi da se eksponira u javnosti - navodi narodni poslanik i uz osmeh dodaje da je on dovoljno eksponiran za celu porodicu.
- Sada imam zasta veliku porodicu i moj trud, uz sve političke obaveze koje imam, oko nje mora biti znatno veći u budućnosti - ističe Obradović i otkriva da je velika porodica oduvek bila njegov san.
- Uvek sam želeo da imam petoro dece, istina, nisam očekivao da će to biti na ovaj način, ali se radujem tome - priznaje lider Dveri, koji je ovih dana i te kako aktivan i na svom novom radnom mestu u Skupštini Srbije.
- Pitale su me ovih dana u Narodnoj skupštini vaše koleginice iz medija koje su primetile da delujem veoma srećno i ispunjeno – šta je razlog tome, a ja sam im odgovorio da je u pitanju jedno važno istorijsko ime: Julija - kazao je Obradović i otkrio da se sadašnjom suprugom upoznao pre nešto više od godinu dana.
- Tada sam bio razveden, to je bilo posle tragičnog kraja prvog braka, koji sam pokušavao da spasem na sve načine, ali bezuspešno. Mislim da se u našem društvu malo spominju samci i razvedeni ljudi i njihove životne teme i da smo malo svesni koliki je razvod problem. Ja sam imao mnogo sreće, bog me je pogledao i usmerio na Juliju - navodi zaljubljeni Obradović i dodaje da je sada ponovo celovit i porodičan čovek.

„Cenimo svoju porodicu”
U javnosti su se pojavile i brojne osude lidera Dveri što se razveo i odlučio na drugi brak, jer on, ali i stranka koju vodi, čvrsto zastupaju porodične vrednosti. Obradović poručuje da svi treba da cenimo svoju porodicu. „Pošto Dveri veoma drže do porodične politike, mogu da kažem da sam i lično prošao sve ono što je danas problem sa kojim se suočavaju mnoge porodice u našem društvu i da iz svega toga mogu da poručim da treba svi mnogo više da cenimo svoju porodicu i brinemo o njoj”, zaključuje lider Dveri.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA