Najnovije

KOLIN PAUEL ISPLJUVAO KLINTONOVE: Hilari je pohlepna, a Bil još uvek je*e kurve u porodičnoj kući!

Bivši predsednik SAD Bil Klinton stalno vara suprugu Hilari, i to u njihovoj kući, eksplicitno tvrdi bivši američki državni sekretar Kolin Pauel.

Kolin potvrdio ono što svi znaju (Foto: Sinhua/Public)

On je to naveo u mejlovima, koji su hakovani i objavljeni sa sajtu DC Leaks. U imejlu poslatom 26. jula 2014. milijarderu i donatoru demokratske stranke DŽefriju Lidsu, Pauel kaže da nikad ne bi glasao za Hilari, ako bi se kandidovala za predsednika, između ostalog i zato što je muž vara na njene oči. "Radije ne bih dao svoj glas Klintonovoj, uprkos tome što mi je prijateljica, koju poštujem. Osoba je od 70 godina, sa dugom karijerom, neobuzdanom ambicijom, pohlepna, teško se prilagođava i ima muža koji i dalje je*e kurve u kući", napisao je Pauel, koji još nije javno podržao Klintonovu u kampanji. To je dodatno uzdrmalo Hilarinu predsedničku kampanju, koja je na pragu propasti. Bil Klinton je, inače, poznat po svojim vanbračnim aferama. Iako se spekuliše da je varao Hilari sa desetinama žena, on je priznao samo da je bio u vezi sa stažistkinjom u Beloj kući Monikom Levinski 1995. i manekenkom DŽenifer Flauers. Pored toga, najmanje četiri žene optužile su Klintona da ih je silovao i seksualno zlostavljao. Godine 1999. ga je bivša volonterka Demokratske stranke Huanita Brodrik na televiziji optužila da ju je napastvovao sedamdesetih godina u njenoj hotelskoj sobi. Ona se javila ponovo tokom ove predsedničke kampanje i optužila Hilari da je znala za silovanje i da joj je pretila kako bi je ućutkala. Klinton je, međutim, negirao sve optužbe.

Hilari je lezbejka?

Američki mediji već godinama spekulišu da su Hilari i Bil Klinton u braku iz koristi i da je ona lezbejka. Ovakve navode potvrdila je i udovica muzičara DŽona Lenona, umetnica Joko Ono. Ona je nedavno izjavila da je sedamdesetih godina bila u vezi sa Klintonovom. - Upoznale smo se u NJujorku i sretale više puta tokom protesta protiv rata u Vijetnamu 1970. Tad smo postale vrlo intimne i kratko smo bile u vezi dok sam živela sa DŽonom na Menhetnu - rekla je Joko Ono. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA