Najnovije

ŠOK! DA LI MARKO ZNA ZA OVO? Divna krije svoju burnu prošlost od svih! Tajna isplivala na videlo...

Divna je pre svega stekla popularnost učešćem u emisiji ''DNK'', a sada je zajedno sa suprugom Markom Kocićem u najgledanijem rijalitiju ''Zadruga''.

Divna (Foto: Jutjub)

Ono što je interesantno jeste da gotovo svi misle da je Marko prvi i jedini Divnim partner, ali to nije istina. Naime, ona je pre Marka živela dva meseca sa izvesnim Amirom iz sela Miloševac. Divna DNK krije svoju prošlost. Milanovićeva bila je samo dva meseca u ''divljem braku'', a suprug ju je oterao i vratio je ocu zbog svakodnevnih svađa.

- Divna se nekoliko meseci zabavljala s tim momkom i odlučila je da s njim započne zajednički život. Međutim, oni nikako nisu funkcionisali u zajednici. Oboje su bili tvrdoglavi i stalno su jedno drugom terali inat. Divnina ljubomora smetala je njenom mužu i nije više mogao da je trpi. Naredio joj je da napusti kuću, što je ona i učinila. Spakovala je stvari i vratila se kod oca - priča jedan komšija Divnine porodice i dodaje da je porodica krila taj brak. - Pošto je selo malo, Divnin otac nije želeo da se mnogo priča o tome. Ona je samo želela da se uda i uvek je gledala prvu priliku. Tako je posle nekoliko meseci naišla na Marka, s kojim je nekoliko puta izašla na piće, i jednog dana samo je rešila da se preseli kod njega - kaže komšija. Porno fotografije Anđele Veštice pogledajte OVDE. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Emisija DNK-a kojom su se Marko i Divna proslavili.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA