Najnovije

KURVETINO OD 17 GODINA: Anđela nasrnula na Minu, obezbeđenje je iznelo (VIDEO)

Neko će da nastrada zbog švalerisanja Nemanje Đerića Đeksona! Ovoga puta, zamalo da to bude Mina Vrbaški, devojka sa kojom je Đerić imao seksualne odnose. Mina sa čak i zaljubila u Đeksona.

Nasilje u rijalitiju (Foto: Jutjub)

NJegova druga devojka iz rijalitija "Zadruga", Anđela Veštica, poznata je kao veoma zapaljiva osoba, i bilo je pitanje vremena kada će ona doći u sukob sa Minom. Ovih dana oni su pokušavali da mirnim putem razreše taj ljubavni trougao, ali izgleda da sada od toga nema ništa. 
Anđela se požalila da je bila u hitnoj pomoći, a kada ju je Mina prekinula, ona je skočila da je bije. 
- K**vetino od 17 godina! - uzvikivala je Anđela dok ju je obezbeđenje iznosilo napolje. Da nije bilo Đeksona koji je zaustavio Anđelu, Mina bi sigurno nastradala.
Pogledajte: Obzirom da je moralo da reaguje obezbeđenje, oni su izveli Anđelu napolje, da bi zatim pratili svaki njen korak. Nakon par minuta, Anđela je ušla unutra po svoje stvari i psovala Minu:  Kada je izlazila, Anđela je uradila nešto što niko nije očekivao, a šta se tačno desilo, pogledajte u videu: Luna i Sloba nastavili akciju u krevetu, ona se namerno otkrila da bi kamera snimila. Taj snimak možete pogledati OVDE.
Izvor: Pravda, pink.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Đekson otkrio zašto spava sa Minom i Anđelom
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA