Najnovije

DOK SE ONA SEKSA U RIJALITIJU: Majka maloletne Mine Vrbaški prosi

Mina Vrbaški i njena porodica dugo su u ne tako zavidnoj finansijskoj situaciji, a jedan od razloga je taj što je Minina majka Ivana Vrbaški zbog svoje majke koja je bolesna morala da prestane da radi, pošto o njoj nije imao ko da brine.

Mina Vrbaški (Foto: Jutjub)

Upravo iz tog razloga, Ivana se na sve načine bori da za ćerku obezbedi stvari kako bi joj iste poslala u Zadrugu, pa je kontaktirala sa raznim buticima, ali niko nije pristao na saradnju.
"Jako teško živimo, kontaktirala sam sa buticima i tražila pomoć da mi daju odelo za ćerku", jedna je od poruka koje je Ivana slala.
Međutim, kako to nije urodilo plodom, Ivana je odlučila da se putem društvenih mreža obrati svim ljudima koji prate Minu i Zadrugu.
- Dobar dan! Ja sam majka Mine Vrbaški, koja je trenutno u rijalitiju "Zadruga". Moram da vas pitam da li ste raspoloženi da mi na neki način pomognete. Skupljam za nju zimsku garderobu i obuću jer nisam u mogućnosti da joj kupim... Tako bi i vas reklamirali, a meni biste mnogo pomogli. Hvala u svakom slučaju! - napisala je Ivana.
Iako bi se mnogi verovatno predomislili i rekli kako to nisu oni pisali, Minina mama kaže da ona stoji iza te poruke, i da smatra da to nije sramota.
- Ja sam pre dva meseca ostala bez posla, morala sam da dam otkaz kad mi je majka završila u bolnici. Ona je nepokretna, potrebno je da je neko stalno uz nju, a moja plata u staračkom domu nije bila dovoljna da pokrije plaćanje žene da se brine o njoj. Sad kad ne radim, jako teško živimo. Mlađi sin mi ide u vrtić, i to je dodatni trošak - rekla je Ivana.
- Mina je u rijaliti ponela šta je imala, međutim, njima tamo treba dosta stvari. Kontaktirala sam sa buticima i tražila pomoć, nije to sramota! Pristali su iz jednog da mi pomognu i jedna devojka Minin fan mi je poslala neku odeću. Meni to mnogo znači i hvala im - iskreno je rekla Ivana. Ovu tajnu iz istrage o ubistvu Jelene Marjanović kriju kao zmija noge. Policija ima njene rokovnike u kojima je sve otkriveno. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Seks Mine i Đeksona u rijalitiju
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA