Najnovije

NJujork tajms priznao da vakcinisana deca šire zauške

“New York Times” sada potvrđuje da su “Natural News” sve vreme bile u pravu po pitanju pravog uzroka epidemije zauški u Americi. U članku pod nazivom “Zauške se vraćaju, čak i među vakcinisanom decom“, “New York Times” priznaje da vakcinisana deca šire zauške.

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Većina nedavnih slučajeva se dogodila u epidemijama, uključujući i veliku u Arkanzasu, a ne kao sporadična bolest, tu i tamo. Većina epidemija se dogodila među osobama starosti od 18 do 22 godine, od kojih je većina u detinjstvu primila dve doze vakcina protiv zauški.

Evo pravog razloga zašto vakcine protiv zauški ne deluju

Pravi razlog zašto vakcinisani ljudi nastavljaju da šire zauške, naravno, jeste zbog toga što je vakcina protiv zauški potpuna prevara. Ova činjenica je otvoreno prihvaćena od strane dva virologa koji su radili za “Merck”, jednog od najvećih proizvođača MMR vacine.
Prema rečima Stivena Kralinga i DŽoan Vločovski, bivših virologa iz “Merck-a”, ova kompanija je radila sledeće:
– “Merck” je svesno falsifikovao rezultate ispitivanja vakcina protiv zauški kako bi proizveli “95% efikasnosti“.
– Kako bi to uradili, “Merck” je u testove krvi začinio životinjskim antitelima kako bi veštački uvećao pojavu antitela imunog sistema.
“Merck” je takođe dodao životinjska antitela u uzorke krvi kako bi postigli povoljnije rezultate testova, iako su znali da ljudski imuni sistem nikada ne bi proizveo takva antitela, i da su antitela stvorila scenario laboratorijskog testiranja koji “ni na koji način nije odgovarao, niti predstavlja stvaran život neutralizacije virusa u vakcinisanim ljudima“.
– “Merck” je zatim koristio falsifikovane rezultate kako bi prevarili američku vladu za “nekoliko stotina miliona dolara za vakcinu koja ne pruža adekvatnu imunizaciju.
– Ova prevara sa vakcinama je zapravo doprinela nastavku zauški širom Amerike, što je dovelo do toga da se još više dece inficira ovom bolešću.
– “Merck” je koristio svoje lažne tvrdnje o “95 odsto efektivnosti“ kako bi monopolizovali tržište vakcina i eliminisali moguće konkurente.
– Testiranje ove vakcine nikada nije sprovedeno protiv virusa zauški iz “stvarnog sveta“ u divljini. Umesto toga, rezultati ispitivanja su jednostavno bili falsifikovani kako bi se postigao željeni ishod.
– Čitava ova prevar ase odvijala “uz znanje, autoritet i odobrenje “Merck” visokog rukovodstva.
– Naučnici “Merck-a” su “iz prve ruke svedočili nepravilnom testiranju i falsifikovanju podataka u kojima se “Merck” angažovao da veštački poveća rezultate efikasnosti vakcine“, navodi se u sudskim dokumentima.
Pre par dana je “Chatom Primary Care” podneo tužbu protiv "Merck-a”. U njoj se, između ostalog, navodi sledeće:
“Merck” je bio angažaovan u decenijskoj šemi za falsifikovanje i pogrešno predstavljanje istinske efikasnosti njihove vakcine. Lažno je predstavljao, i nastavlja lažno da predstavlja, svoja obeležavanja da vakcine protiv zauški imaju efikasnost od 95 odsto, ili više.
U stvarnosti, “Merck”  zna i preduzima afirmativne korake – koristeći nepravilne tehnike testiranja i falsifikovanje podataka o testiranju – da sakrije da je njihova vakcina protiv zauški daleko manje efikasna od 95 odsto, a to je tako bar još od 1999. godine.
“Merck”  je dizajnirao metodologiju testiranja koja je ocenjivala njihovu vakcinu protiv manje zaraznog soja virusa zauški. Nakon što rezultati nisu dali efikasnost kakvu su želeli, odbacili su tu metodologiju i sakrili rezultate studije.
… uključivši upotrebu životinjskih antitela da veštački naduvaju rezultate…
… uništavajući dokaze o falsifikovanim podacima, a zatim lagali FDA istražitelju…
… preteći virologu u Merck -ovom odeljenju za vakcine sa zatvorom ukoliko prijavi prevaru FDA-u…
… krajnje žrtve ovde su milioni dece kojima se svake godine ubrizgava vakcina protiv zauški koja im ne pruža odgovarajući nivo zašitite. I iako je ovo bolest koja je, prema Centru za kontrolu bolesti (CDC), do sada trebalo da bude iskorenjena, neuspeh Merck- ove vakcine je omogućio da se ova bolest održi, sa značajnim epidemijama koje nastavljaju da se događaju.
“Chatom Primary Care” takođe navodi da je lažna “Merck” vakcina doprinela epidemiji zauški 2006. na Srednjem zapadu, i epidemiji 2009. na drugim mestima. Navodi se da je “ostao značajan rizik od ponovne epidemije zauški…“
Seks sa decom od 13 godina biće dozvoljen! Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jovana Stojković - Vakcine predstavljaju najveću opasnost za našu decu
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA