Najnovije

ŠEŠELJ OTKRIO KAKO JE VUČIĆ STIGAO U SRS: Evo ko ga je preporučio za perspektivnog kadra (VIDEO)

Lider SRS Vojislav Šešelj otkrio je u emisiji produkcije "Srbin info" kako je došlo do toga da Aleksandar Vučić postane važan funkcioner u SRS.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj je ispričao kako je Vučića primetio Dragan Todorović tokom tribine na opštinskom odboru SRS na Novom Beogradu. Šešelj je ispričao kako se Vučić stalno javljao za reč i da je tako zapao sa oko Todoroviću koji je zatim preporučio Šešelju da mu se da neki veći angažman u stranci. Šešelj je Vučića poslao na televizijsko sučeljavanje na "Studio B" gde je, po Šešeljevoj oceni, Vučić pobedio nakon čega mu je bio otvoren put za izbornu listu. Šešelj je rekao da mu je Vučić pričao da je tokom rata nekoliko dana bio na položaju u Sarajevu, na Jevrejskom groblju, ali da su ga sa Pala pozvali da pomogne u radu televizije. Po povratku u Beograd Vučić se učlanio u SRS. Šešelj u emisiji govori o Vučićevom ponašanju u SRS, odnosima Vučića i Nikolića. On je rekao da je Vučić izdao ideologiju SRS a da su u stvaranju SNS pomogli Boris Tadić i tajkuni. Šešelj je odbacio optužbe da je on Vučićev učitelj. Šešelj je objasnio da je to istina Vučić nikad ne bi napustio SRS i izdao ideologiju. 

Šešelj je govorio o kontaktima Vučića sa stranim službama, ali i kako je Vučić kupio tehniku da bi prisluškivao ljude iz stranke. Da li poglavlje 30. u pregovorima sa EU znači da Srbija mora da uvede sankcije Rusiji saznajte OVDE. Kako se Šarović rugao poslanici SNS pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kosta Čavoški o Aleksandru Vučiću i politici vlasti prema Kosovu i Metohiji.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA