Najnovije

DODIK NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: Ovo nije bio Samit premijera, jer BiH nema premijera! (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, nakon današnjeg sastanka s predsednikom Vlade Srbije, Aleksandrom Vučićem, u Istočnom Sarajevu, kazao je kako se danas nije održao Samit premijera Zapadnog Balkana, jer Bosna i Hercegovina nema premijera.

Milorad Dodik (Foto: RIA Novosti)

Predsednik Republike Srpske je izjavio kako Aleksandar Vučić u kontinuitetu podržava Srpsku, te da je glavna tema sastanka bila kako pomoći otvaranje novih radnih mesta u RS.
- Republika Srpska je napravila pomake u tom smislu i popravila svoj međunarodni položaj, a u budućnosti želimo više investicija. Naravno, BiH to ne može, jer nema državnog premijera. Danas smo zaključili da se na nivou dve Vlada postignu određeni dogovori i da ocenimo kako Srbija može pomoći Srpskoj - kazao je Dodik.
Prema njegovim riječima, RS ima interese za projekte regionalnog karaktera, te će nekima biti i podrška.
- Ideja o kojoj je Vučić već dugo govorio je carinska unija i mi ćemo pomoći tom osnaživanju, ako i ostali budu podržali tu ideju - istako je Dodik.
Na kraju je naglasio kako je Vučić svom svojom energijom i radom dopineo da Srbija ostvari značajan napredak u poslednjem periodu.
- Jaka Srbija i ono što Vučić radi, definitivno ima podršku RS. Stabilna Srbija je garancija stabilnog regiona - poručio je Milorad Dodik. Izvor: Klix.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA