Najnovije

POTPISI ZA VUČIĆA: Potpisali Leontina i Milan Gurović!

U OO SNS Vračara su potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije dali funkcioneri SNS Goran Vesić i samostalnog DSS Andreja Mladenović.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Potpise su dali "brojni građani", među kojima Leontina Vukomanović i bivši košarkaši Milan Gurović i Zoran Jovanović.
Oni su među prvima dali svoje potpise, jer, kako je rekao Jovanović, u životu se, kao i u sportu, uvek igra na rezultat, a Vučić je jedini koji je imao rezultat. 
Funkcioner SNS Goran Vesić kaže da redovi građana na svim mestima gde se potpisuje za Aleksandra Vučića jasno govore ko tome akvu podršku on ima u narodu. 
- Glas za Aleksandra Vučića je glas za nova radna mesta, glas za razvoj Srbije, glas za regionalnu stabilnost i glas da se nastave reforme koje su započete pre nekoliko godina - rekao je Vesić. 
On je dodao da je Srbiji potreban kontinuitet, snažna vlast, koju podržavaju građani, kao i predsednik koji će raditi zajedno sa vladom kako bi se ova zemlja razvijala. 
- Izbor Vučića znači da ćemo nastaviti putem kojim smo krenuli, a to je put ekonomskih reformi, oporavka i boljeg života - rekao je Vesić. 
Košarkaš Zoran Jovanović kaže da se u životu, kao i u sportu, uvek igra na rezultat, a da je Aleksandar Vučić jedini koji je imao rezultat. 
- On je čovek koji može da obezbedi kontinuitet dobrih rezultata da može brže, da može jače, da može bolje, što je i poruka kampanje. Ja lično i svi sportisti treba da podrže tu ideju, svi ljudi u ovoj zemlji treba da pozdrave rezultate koji su nedvosmisleni - poručio je Jovanović. 
Leontina Vukomanović kaže da je došla da dâ podršku Vučiću kao nestranačka ličnost, te da to radi "čisto iz srca". 
Kako kaže, već tri godine radi u Dečjem kulturnom centru Beograd i u toj ustanovi promene su vidljive, menja se kulturna politika kada su u pitanju mladi i deca. 
- Tu su sada brojni programi, oživele su mnoge kulturne manifestacije kada je Beograd u pitanju. Zato je važno da se nastavi kontinuitet, da idemo napred i nikako da se vraćamo u prošlost - zaključila je Vukomanovićeva. 
Funkcioner samostalnog DSS Andreja Mladenović kaže da je Srbiji više nego ikada potrebno jedinstvo, stabilnost i kontuinuitet u vođenju nacionalne i državne politike. 
- Vučić je svojim radom do sada dokazao da može da da to jedinstvo Srbiji, tu stabilnost i da Srbija bude poštovana i respektovana u celom svetu. Glas za Aleksandra Vučića je glas za jedinstvenu i slobodnu Srbiju - poručio je Mladenović. 
Košarkaš Milan Gurović kaže da je svoj potpis za Vučića "dao iz srca", jer se poznaju dugo i misli da je on pravi čovek za Srbiju, ako se uzme u obzir sve što je urađeno poslednjih pet- šest godina za sport u Srbiji. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA