Najnovije

VUČIĆ LAŽE, DVERI OŠTRO: Stanje haosa odgovara jedino Vučiću jer je uspostavio apsolutnu vlast!

Skandalozne izmišljotine koje plasiraju Maja Gojković i Nebojša Stefanović pokazuju da Vučićev režim, nakon sprovedenog državnog udara suspendovanjem rada Narodne skupštine, priprema brutalan obračun sa kandidatima opozicije samo zato što su se usudili da zatraže fer i pravične uslove za održavanje predsedničkih izbora- navodi se u saopštenju Dveri.

Dveri na čelu sa Boškom Obradovićem (Foto: Dveri sajt)

-Tvrdnje Vučićevih glasnogovornika da „Obradović, Janković, Jeremić i Radulović pokušavaju da izazovu haos u Srbiji“ predstavlja apsolutnu laž. Ova izmišljotina je potrebna Vučiću da bi pred građanima opravdao svako moguće, pa i nedozvoljeno sredstvo, u gaženju i obračunu sa kandidatima čija su imena naveli- smatraju Dveri
Dalje upozoravaju građane Srbije da Aleksandar Vučić sprovodi veoma opasan scenario koji može da dovede do urušavanja političke stabilnosti – on je jedini koji veštački proizvodi haos, izaziva paniku kod građana i drži Srbiju u vanrednom stanju, sa jednim jedinim ciljem da po svaku cenu sačuva vlast.
-Zarad tog cilja spreman je na najbeskrupuloznije i najbesramnije postupke – spreman je da žrtvuje stabilnost države i bezbednost građana. Stanje haosa odgovora jedino Vučiću jer je suspendovao institucije, preuzeo apsolutnu kontrolu i samovoljno vlada. Obaveštavamo Vučića da ga niko ne mrzi i ne traži „njegovu glavu“ i da prestane da obmanjuje građane. Kandidati opozicije tražili su samo da institucije rade u skladu sa zakonom i da se predizborne aktivnosti sprovode u skladu sa zakonom, da se svim kandidatima omogući da u izbornom procesu ostvare građanska i politička prava pod jednakim uslovima, da im se omogući da građanima Srbije predstave svoje programe- navodi se u saopštenju.
-Pozivamo građane da se na predstojećim izborima suprotstave ovom Vučićevom kriminalnom režimu, da glasaju za istinske promene koje nude Dveri i naš predsednički kandidat Boško Obradović, koji zna šta radi, koji se ne plaši da povede Srbiju pravim putem, da glasaju za pravnu i uređenu državu, jake institucije, za normalan život naše dece i Srbije- za kraj saopštavaju Dveri. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA