Najnovije

PROCURELE INFORMACIJE: Trampov zet bio u kontaktu sa Rusima?!

Zet američkog predsednika Donalda Trampa i njegov blizak savetnik DŽered Kušner imao je najmanje tri neotkrivena kontakta sa ruskim ambasadorom u SAD.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

To se događalo za vreme i nakon predsedničke kampanje 2016. godine, saopštilo je sedam trenutnih i bivših američkih zvaničnika.
U te kontakte spadaju i dva telefonska poziva obavljena između aprila i novembra prošle godine, prenosi Rojters navodeći da se početkom godine Kušner našao u fokusu istrage FBI u vezi toga da li je bilo "dosluha" između Trampove kampanje i Kremlja. 
Kako se navodi, nove informacije o dva poziva, kao i drugi detalji koje je Rojters otkrio, rasvetlio je kada i zašto je Kušner privukao pažnju FBI i pokazale da su kontakti sa ruskim ambasadorom Sergejom Kisljakom bili opsežniji nego što je Bela kuća objavila. 
List Vašington post prvi je pisao o učešću Kušnera u tim kontaktima sa Rusima, a kako se utvrdilo, zabeleženo je najmanje 18 neotkrivenih poziva i mejlova između Trampovih saradnika i osoba povezanih sa Kremljom sedam meseci pre predsedničkih izbora, uključujući i šest poziva sa Kisljakom. 
Kušnerov advokat kazao je da je on spreman da razgovara sa saveznim istražiteljima, prenosi AP. 
- FBI pokušava da bude temeljan u svojoj istrazi. Ako je javno objavljeno da se Kušner sastao sa Rusima, a istraga se odnosi na sastanke administracije sa Rusima, ok, onda verovatno žele da razgovaraju sa svima - rekao je Kušnerov advokat. Pročitajte OVDE šta je ekspert za govor tela rekao o Trampovom ponašanju prema crnogorskom premijeru. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte kako je Tramp odgurnuo crnogorskog premijera:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA