Najnovije

Šešelj: Barajevo treba da bude vazdušna banja povezana brzim vozom sa Beogradom (VIDEO)

Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetili su Opštinu Barajevo, gde su se u Domu kulture obratili građanima koji su mogli da čuju konkretna rešenja radikala za preporod ovog kraja:

Vojislav Šešelj i Miljan Damjanović u Barajevu (Foto: SRS)

„Mi želimo da Barajevo bude u pravom smislu reči jedna vazdušna banja što bolje povezana sa Beogradom. Vi imate železničku prugu, je li tako? Rešenje je brzi voz. Mogli bismo ga vezati za „Beovoz“, a mogli bismo ga nazvati i „Lazarevac ekspres“, pa bi išao i preko Barajeva. Dakle, tako bi se vaš najurgentniji problem rešio –  a to je prevoz,“ obratio se okupljenima dr Šešelj i ukazao na izlaz iz teškog stanja u zdravstvu:
„Hoćemo da popravimo stanje u zdravstvu – da se poboljša rad lokalnog doma zdravlja, da se on osposobi za sve vrste dijagnostike; da se nabavi i CT skener i da se dijagnostika kod svih težih bolesnika odmah završi u Barajevu – kad krene bolesnik iz Barajeva da se tačno zna na koju kliniku u Beograd ide, ako već nismo u stanju i u Barajevu da podižemo klinike. Verovatno nećemo biti u stanju za određeno vreme. Ovde ima dosta ovih izvora pitke vode. To bi sve trebalo urediti, osposobiti i staviti u određenu funkciju. Dakle, ovaj zdravstveni problem da rešimo sa domom zdravlja i ekološke probleme Barajeva da ubrzano rešavamo,“ poručio je na kraju dr Šešelj. Intervju sa potpredsednikom GO Novi Beograd i članom SRS Milošem Kneževićem pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Damjanović o Beogradu na srpski način.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA