Najnovije

NAPREDNJACI VRANJA ORGANIZOVANO U BEOGRAD NA PRAJD?! SNS demantuje, iako postoji plakat (FOTO)

Ako je suditi po plakatu koji se od jutros deli po društvanim mrežama, među učesnicima Parade ponosa koja se danas održava u Beogradu, nalaze se i članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke (SNS).

Gej parada Beograd 2016 (foto: Jutjub printsrkin)

Zanimljivo je da nije reč o onima koji žive u Beogradu, već onima koji su čak iz Vranja, kako tvrdi plakat, "zapucali" na ovaj događaj.
Međutim, postoji još jedan "jači" razlog za dolazak Vranjanaca na "Paradu ponosa" - podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
- Za sve članove javljanje je obavezno, jer nam je cilj da što većim prisustvom "Paradi ponosa" pokažemo podršku politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića i buduće premijerke Ane Brnabić - piše na plakatu.

Međutim, ako je suditi prema rečima generalnog sekretara SNS u Vranju Gorana Đorđevića, reč je o neslanoj šali "koja je nedopustiva".
- Gradski odbor SNS Vranje nije uputio ni postavio na Tviter plakat ove sadržine. Uz dužno poštovanje i uvažavanje prava LGTB populacije, smatramo da lice ili grupa koja se bavi ovakvim neslanim šalama grubo krši i zloupotrebljavala prava LGTB populacije u političke svrhe što je nedopustivo - rekao je  Đorđević za "Vranjske". A dok članovi LGBT slave novog premijera, vi poslušajte OVDE kako srednjoškolka na malom odmoru peva o Kosovu i zemlji Dušanovoj.  Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

"Ovo je Srbija, ovde to ne može": Ovako je rabijena prva gej parada u Beogradu 2001. godine
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA