Najnovije

TEŽAK PORAZ SNS NA IZBORIMA: Naprednjaci počišćeni, osvojili 0 mandata (FOTO)

Srpska napredna stranka teško je poražena na jednom biračkom mestu u Braničevskom okrugu gde su održavani izbore za savete mesnih zajednica.

Težak poraz SNS u Porodinu (Foto: Jutjub)

U mesnoj zajednici Porodin koalicija SNS-Pokret socijalista nije osvojila ni jedan mandat dok je 15 mandata osvojila Bolja Srbija sa listom nezavisnih kandidata. Ukupno se biralo 15 kandidata tako da je Bolja Srbija apsolutni pobednik ovih izbora. Kandidat Bolje Srbije Dragi Čičić osvojio je najviše glasova na ovom biračkom mestu.

Jači od Vučića - Dragan Čičić dobio najviše glasova  (Foto: Pravda) SNS je bolje prošla u MZ Simićevo gde su u koaliciji sa Pokretom socijalista osvojili 6 mandata, isto toliko je osvojio i SPS dok je Bolja Srbija osvojila 2, a grupa građana 1. Lider Bolje Srbije je Dragan Jovanović, predsednik Opštine Topola. Stranka Bolja Srbija je u junu iznela zajedničku političku platformu sa Narodnim slobodarskim pokretom Miroslava Parovića i Srpskom Mrežom Vladana Glišića.

Vladan Glišić(Srpska mreža),Miroslav Parović (NSP),Dragan Jovanović (Bolja Srbija)Foto: Mc.rs Šta Narodni slobodarski pokret kaže o  pritiscima Zapada na Srbiju pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučićeva euforija zbog rezultata na nekoliko ponovljenih mesta za predsednika Srbije.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA