Najnovije

"Podele u pokretu „Mi - glas iz naroda“ loše će uticati na njihov rejting"

Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) Bojan Klačar ocenio je danas da će podele u pokretu "Mi - glas iz naroda" loše uticati na njihov rejting i da neće biti u "komotnoj poziciji kao u decembru".

"Sada odaju utisak površnosti i neozbiljnosti i šalju poruku biračima da nisu sposobni ni unutar sebe da se organizuju na jedan kvalitetan način, a kamoli da preuzmu odgovornost u državi ili Beogradu", rekao je Klačar za Politiku.

Po njegovim rečima, na nekim narednim izborima ljudi koji su bili deo tog pokreta biće na udaru Srpske napredne stranke i liste Srbija protiv nasilja.

Pokret "Mi - Glas iz naroda" saopštio je u sredu da je "u toku procesa preobražaja pokreta" došlo do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva koje čini sedam članova, a da su Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić "demonstrativno napustili pokret".

Nestorović je izjavio juče da njega "niko ne može da izbaci iz tog pokreta" jer je "ovlašćeno lice", što može da se proveri i u Agenciji za privredne registre.

Pokret "Mi - glas iz naroda" u republičkom parlamentu ima 13 poslanika dok u beogradskoj skupštini ima šest odbornika, što ih čini organizacijom od koje zavisi većina i formiranje nove vladajuće koalicije u Beogradu.

ŽESTOKE SANKCIJE RUSIJI! Sve je usvojeno, na papiru se nalazi i Srbija

Izvor: NSPM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA