Najnovije

HRVATSKA "DINASTIJA": Todorić ostaje bez vile od 7 miliona evra

Vanredna uprava "Agrokora" pokrenula je prodaju luksuzne primorske vile osnivača i vlasnika tog koncerna Ivice Todorića, a početna cena poseda od 10.062 kvadratna metra je sedam miliona evra.

Ivica Todorić (Foto: Jutjub)

Vila Kastelo koja se nalazi u opštini Lovran kod Opatije, u formalnom je vlasništvu "Agrokora" od 1999. godine, prenela je regionalna TV N1. Na posedu se nalaze vila sa plažom i šetalištem uz more i pomoćni objekat koji se koristio kao gostinska kuća ili kuća za osoblje.
Tražena cena za imanje sa dva objekta je sedam miliona evra, a radi se o ceni bez poreza na dodatnu vrednost. Svi potencijalni kupci koji žele da pogledaju posed moraće da potpišu Ugovor o poverljivosti (NDA) i za potrebe pregleda nekretnine moraće da uplate i odgovarajuću naknadu.
Posed ima ukupno 10.062 kvadratna metra zemljišta s 969 kvadrata stambenog prostora, od čega Vila Kastelo ima površinu od 851 kvadrat s podrumom, prizemljem i tri sprata, a pomoćni objekat ima 118 kvadrata. Glavna zgrada, smeštena uz more, sagrađena je 1916. godine u stilu neoklasicizma.
Pročitajte OVDE šta od Hrvatske traži Todorić koji će pravdu potražiti na sudu?
Izvor: Vesti.online

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Da li je "Agrokor" briga regiona?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA