Najnovije

IZNENAĐENJE: Haradinaj nema većinu, šta će Srbi?

Kosovski parlament nije dobio predsednika, Ramuš Haradinaj nema većinu, a u odlaganju sednice su učestvovali i poslanici Srpske liste.

Ramuš Haradinaj (Foto: Jutjub)

"Sednica je prekidana dva puta i trebalo bi da bude nastavljena sutra u 10 sati. Koalicija PAN oko Ramuša Haradinaja, koja daje ime kandidata za predsednika kosovske Skupštine, nije imala većinu, iako se po kuloarima pričalo da je završena stvar", navela je novinarka Anđelka Ćup, koja se nalazila u Skupštini.
Kako je dodala, posle zakletve novih poslanika je došlo do prekida sednice, na zahtev Envera Hodžaja iz koalicije PAN, koji je zatražio da se sednica odloži "zbog konsultacija". 
"Čudan je način prekida, pošto se poslanici koalicije PAN nisu pojavili na nastavku, te su ostali poslanici odlučili da se sednica odloži za sutra. Ni poslanici Srpske liste nisu prisustvovali nastavku sednice, a predsednik SL Goran Rakić je rekao da će podržati kandidata većine – u interesu srpskog naroda i bez namere da se sprečava formiranje institucija", istakla je Anđelka Ćup. Pogledajte OVDE kako su Nemci isprozivali srpsku opoziciju.
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Ovako je Haradinaj pretio Srbima:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA