Najnovije

Mihilo Janjić: Dveri su štetne po društvo!

Mihilo Janjić, jedan od lidera Srpskog narodnog pokreta 1389, rekao je da taj pokret neće podržati najavljeni protest Dveri i "Zdrave Srbije" ispred televizija sa nacionalnom frekfencijom. Janjić kaže da ne može da sarađuje sa strankom poput Dveri koja ima blisku saradnju i komunikaciju sa proevrpskim partijama poput LDP Čedomira Jovanovića.

Obradović ispred TV Pink (Foto: Jutjub)

- Tužno je da navodnu brigu za nacionalnu situaciju pokazuje čovek kome je potomak ustaše Pernara najbolji drugar, koji druguje sa američkim obaveštajcima koji su mu u vrhu partije i koji je manastire i hrišćanski život zamenio za tehno žurke sa Belim u „Kasini“. Mislimo da čovek koji je nekada bio tvrdi nacionalista, a danas je na istoj bini sa Čedomirom Jovanovićem dok se ispred njega vijore gej zastave, nema prava da priča o nacionalnoj ugroženosti i da ne predstavlja interese ni Srbije ni Srba - rekao je Janjić u intervju za Pravdu.

Mihailo Janjić (Foto: Privatna arhiva) On kaže da na protest Dveri gleda kao na pokušaj da se spasi stranka čiji je rejting u padu a ne na događaj od značaja za rodoljubive snage. - Da li je ovo protest za preživljavanje stranke koja se raspada usled njegove drastične promene ili protest po direktivi nalogodavaca koji su mu zamenili i svest i savest, svejedno je, sigurno je da to nije priča koju ćemo podržati i koju želimo da podržimo, jer je smatramo štetnom po društvo, a naša je obaveza da prepoznamo „Boška u jagnjećoj koži“. Nismo naivni! - kaže Janjić. Čitav intervju možete pročitati OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milan Stamatović i Boško Obradović pozivaju na protest.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA