Najnovije

SKANDAL NA DOČEKU: Alen i Tifa se potukli posle koncerta u Budvi?!

Pevači nisu u dobrim odnosima već duže vreme, a sinoć je situacija kulminirala pa je navodno posle svađe i gurkanja došlo i do fizičkog obračuna između njih

Alen i Tifa (Foto: Jutjub)

Netrpeljivost između dvojice pevača legendarne grupe "Bijelo dugme" Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife bila je vidljiva i na dočeku Nove godine u Budvi.
Naime, kako prenose crnogorske "Vijesti", nakon novogodišnjeg koncerta došlo je i do fizičkog obračuna između njih dvojice u bekstejdžu.
Navodno, prvo je došlo do verbalnog sukoba, zatim do gurkanja, a potom je usledio i fizički obračun dvojice pevača. Svedoci navode da je do sukoba došlo na kraju koncerta kada su pevači silazili sa bine, a deblji kraj je izvukao Tifa.
Inače, novinarskim ekipama u Budvi, jedino se obratio Tifa, pošto ni Alen ni Brega nisu bili voljni čak ni za izjave o dočeku Nove godine.
Kako je Tifa rekao, Alen je navodno trebalo da doputuje iz inostranstva, što nije istina pošto su ga novinari videli u Budvi noć pred novogodišnji koncert.
Podsetimo, godinama unazad priča se da u grupi "Bijelo dugme" atmosfera često nije bila idealna i da pevači nikada nisu bili u najboljim odnosima, a ovaj incident je samo podgrejao te priče.
- Kada god sam imao priliku isticao sam da sam u životu imao samo dva mentora: Davorina Popovića i Serđa Blažića. Moram da priznam da je Goran tu bio malo ljut, jer to marketinški nije bio baš najbolji potez. Ali ja sam puno lepih stvari doživeo u Dugmetu a ja volim da se sećam lepih stvari. Bez obzira na sve, ja uvek ističem da sam čovek bez dlake na jeziku, sve je to divno, krasno i budi davno zaboravljene emocije, ali pre svega je posao bio u pitanju: koliko para toliko muzike. Ja sam u svojoj priči već odavno, imam svoj put ali ne odričem se hipoteke "Bijelog dugmeta" - rekao je svojemeno Tifa, a Alen je nedavno izjavio da ni Bebek ni Tifa ne mogu da mu pariraju što se tiče vokalnih sposobnosti, pa je izneo svoje mišljenje:
- Da budem iskren, Bebek meni ne može vokalno da parira. Kao ni Tifa. Znam gde sam, poznajem svoje vokalne mogućnosti i sposobnosti sad i narednih pet godina – rekao je Alen i dodao da to što on može da izvede, Bebek može samo da zviždi.... - kazao je on.
Pročitajte OVDE ko smatra da političare treba zaključati u rijaliti?
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

A ovako su pričali pre dve godine kada su najavljivali koncerte Dugmeta.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA