Najnovije

BURNO U RS: Da li je vladin helikopter vozio Svetlanu Ražnatović? (FOTO)

Poslanički klub Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) zatražio je danas od Vlade da hitno odgovori da je li tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Jutjub)

Poslanici PDP zahtevaju hitan odgovor na pitanje za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišćen helikopter u vlasništvu Republike Srpske, a koji je pod direktnom nadležnošću Kabineta predsednika RS, prenosi Klix.ba.
"S obzirom na to da su se pojavili skandalozni medijski napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa RS dovezao pevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub, u vlasništvu ljudi bliskih Miloradu Dodiku, od Vlade RS tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let", navodi se u saopštenju PDP-a.
Istovremeno, iz Srpske demokratske stranke (SDS) danas su najoštrije osudili to što Vlada RS zloupotrebljava Helikopterski servis za potrebe dolaska pevačice Svetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banjaluci, navodi Fena.

Mi stizemo u BL-ku!👏🏻A moja veeeelikaaaaa beba spava......🎄

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 31, 2017 at 6:57am PST

"O dolasku Cece Ražnatović na nastup u privatni ugostiteljski objekat u Banjaluci, helikopterom plaćenim novcem građana RS, svedoče fotografije i snimci na Fejsbuk i Instagram profilima srpske pevačice",  saopšteno je iz ove stranke. 
U saopštenju SDS se podseća da je u avgustu 2017. godine Vlada zadužila RS za 9,4 miliona KM za kupovinu novog helikoptera. 
"Kreditno zaduženje za novu letelicu Helikopterskog servisa platiće građani RS. Pitamo Vladu da li građani iz svojih već odavno praznih džepova treba da plaćaju privatna putovanja pojedinaca", navodi SDS.
Takođe, ističe da je krajnje neprimereno i nezakonito korišćenje javnih resursa RS za privatne potrebe, "a sve po nalogu Milorada Dodika koji je još jednom pokazao svu svoju bahatost i težnju da imovinu RS tretira kao svoj privatni posed". 
Dodiku SDS poručuje "da može kako hoće, ali ne može do kad hoće, jer 2018. godine promene dolaze, a sa njima i preispitivanje višegodišnje bahatosti njega i njegove kriminalne družine".
Pogledajte OVDE najnoviji snimak pretučenih Hrvata u Beogradu.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je bilo na dočeku u Banjaluci.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA