Najnovije

RADIKALI: Evo koje ćemo probleme građana nastaviti da rešavamo!

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišao je danas naselja na levoj obali Dunava koja pripadaju Opštini Palilula.

Damjanović u poseti Paliluli (Foto: SRS)

Zamenik predsednika Opštine Palilula, Darko Paunović, upoznao je Damjanovića kako sa problemima na opštini, tako i sa onim što je urađeno u prethodnih 18 meseci otkako je Srpska radikalna stranka deo vlasti na Paliluli.
„Srpska radikalna stranka je tražila da se iz kapitalnog budžeta, koji je dobijen od grada Beograda, deo u vrednosti od 100 miliona dinara iskoristi za asfaltiranje putne infrastrukture. Asfaltirane su 42 ulice na levoj obali Dunava u toku 2017. godine. Mi ćemo, kao Srpska radikalna stranka, insistirati na tome da se nastavi sa ovim projektima i u narednoj godini, kao i u godini koja dolazi nakon nje, da bi se sve ono što nikada nije bilo pokriveno asfaltom konačno završilo u toku ove godine. Moram da napomenem i činjenicu da smo takođe podržali inicijativu i da smo uspeli u 2017. godini da presvučemo recikliranim asfaltom negde oko devet kilometara atarskih puteva na teritoriji Borče, Ovče, Krnjače i Preliva,“ istakao je Paunović.
Pročitajte OVDE kako je to Boško Obradović žestoko optužio Vučića?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miljan Damjanović: Istorija će suditi o tome koliki je Vučić izdajnik!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA