Najnovije

NLO ILI SUPERTAJNI AMERIČKI AVION? Snimak trouglastih letelica za štitom iznad Meksiko Sitija šokirao ufologe! (VIDEO)

Na internetu je osvanuo bizaran snimak trouglastih objekata na nebu iznad glavnog grada Meksika, za koji se tvrdi da je "apsolutni dokaz" o postojanju vanzemaljskog života, a autor čak kaže da se vide "brojni" NLO.

NLO ili avion? (Foto: Jutjub)

Video je navodno snimljen ove nedelje, a uhvatio je belu svetlost koja se kreće s desna nalevo pre nego što ubrza i nestane. Zatim sledi usporeni snimak, na kom se stvarno vidi da svetlost ima oblik trougaonika, kao da se oko nje formirao "štit".

"Ovaj snimak napravio je istraživač NLO iz Australije koji je promatrao uživo prenos gradskih kamera Meksiko Sitija. Poznat je po svom napornom radu i ovaj put je uhvatio neverovatan piramidalni NLO koji se polusakriven kretao kroz oblake", napisao je Voring na svom blogu.

"Čuo sam za piramidalne oblake, ali ima jako malo proverenih izveštaja o nečemu ovakvom... Kao što možete da vidite, kamera snima po jednu fotografiju svakih par sekundi, pa ima preskakanja, ali NLO je vidljiv na mnogim slikama."

Trougaoni i piramidalni objekti učestalo se pojavljuju poslednjih godina, posebno iznad severne i centralne Amerike, ali neki ufolozi kažu da nije reč o NLO, nego o tzv. crnim trouglovima, tajnim američkim špijunskim avionima, poznatim i kao TR-3B. Taj avion viđen je u septembru nad Sijetlom.

Avion TR-3B zvanično ne postoji, ali teoretičari zavere smatraju da je to letelica za nadzor koja je prvi put isprobana u Prvom zalivskom ratu početkom 90-ih, pa je razvijana dalje u potpunoj tajnosti.

Pročitajte OVDE da li je pronađen novi dokaz da čovek nije bio na Mesecu.

Izvor: Kurir/Net.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA