Najnovije

PRAŠINA SE DIGLA: Francuske vlasti intenzivno istražuju meč PSŽ – Zvezda!

Gardijan, ugledni britanski list, piše kako su francuske vlasti pokrenule postupak kako bi utvrdile da li je meč između PSŽ i Crvene zvezde namešten.

Zvezda (Foto: Jutjub)

Vest koju je L'Ekip plasirao u petak odjeknula je sutradan u svim medijima širom sveta, pa su tako i Britanci posvetili pažnju crveno-belima i Parižanima.

Ugledni francuski list u petak je saopštio kako je jedan visoki fukncioner beogradskog kluba pokušao da uplati pet miliona evra na ubedljiv poraz Zvezde na "Parku Prinčeva".

Iz LJutice Bogdana odmah su demantovali ovakve glasine i naglasile da je veoma važno da se manipulatori i doušnici privedu pravdi i odgovoraju. 

Francuske vlasti su upravo krenule u takav proces, prenosi Gardijan. 

Kancelarija za finansijsko tužilaštvo Francuske zvanično je objavilo da je pokrenut postupak i da se intenzivno radi kako bi se došlo do razjašnjenja slučaja. 

Oni u svom tekstu prenose zvanična saopštenja klubova Crvene zvezde i Pari Sen Žermena, u kojima se demantuje bilo kakvo nameštanje. 

"ARJEL", tela zaduženog za kockanje putem interneta, potvrdilo je L'Ekipu da nisu primetili nikakve sumnjive opklade na ovom meču. Takođe, iz UEFA nisu hteli da komentarišu, rekavši: 

"UEFA nikada ne komentariše potencijalno nameštanje ili istragu o navodnom 'fiksiranju' utakmica kako ne bi ugrozili postupak", kažu iz UEFA, a prenosi Gardijan. 

Francuski L'Ekip podigao je veliku prašinu, mediji širom Evrope prenose vest o navodnom nameštanju i neko će morati da odgovora, ma šta se na kraju utvrdilo.

Pročitajte OVDE sve o razlozima velike tuče crnogorskih navijača.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte tuču navijača ova dva kluba.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA