Najnovije

A U SRBIJI SU NA SVE STRANE: Edi Rama zatvara sve kladionice u Albaniji!

Albanski premijer naveo da će kladionice biti zatvorene 31. decembra i da neće biti 'onlajn monopola'.

Edi Rama (Foto: Jutjub)

Rama je ranije potvrdio nameru o zatvaranju kladionica, a odbacio je i reagiranja da će na taj način doći do monopola onlajn klađenja.

Prvog januara 2019. godine biće zatvorene sve sportske kladionice u Albaniji, odluka je Vlade u Tirani, koja je već ugrađena u dopune Zakona o igrama na sreću u ovoj zemlji.

Takođe, kako se navodi, zatvaraju se sva elektronska kasina, kojih sada ima u glavnim ulicama u gradovima u Albaniji a bit će dostupna samo u hotelima sa pet zvezdica, koji se nalaze izvan urbanih područja.

Albanski premijer Edi Rama uputio je poruku članovima Parlamentarnog odbora za ekonomiju, gde navodi da će kladionice biti zatvorene 31. decembra i da neće biti "onlajn monopola".

"Počele su stizati reke poruka na mobilni telefon protiv zatvaranja kladionica! To je orkestrirano iz zatvora i od onih koji se kriju iza kompanija, pa nemojte paničariti i slušati klevete o 'onlajn monopolu', jer neće biti nikakvog monopola", kazao je Rama, prenosi albanski Top čenl.

‘Crni novac iz kladionica’

Rama je ranije potvrdio nameru o zatvaranju kladionica, a odbacio je i reagovanja da će na taj način doći do monopola onlajn klađenja.

"Crni novac iz kladionica podgrejava glasine da će doći do monopola onlajn klađenja", napisao je albanski premijer u tvitu i kazao da će s Novom godinom "umreti i kladionice i onlajn klađenje".

Pročitajte OVDE kakav se to skandal dogodio u Crnoj Gori.

Izvor: Al DŽazira Balkans

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ajs Nigrutin – U Srbiji smanjena nezaposlenost, kladionica je glavni posao za mlade!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA