Najnovije

VOJISLAV ŠEŠELJ: Zorana Mihajlović američkom ambasadoru namešta posao od 10 miliona evra!

Lider SRS Vojislav Šešelj tvrdi da je uhvatio potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građevine Zoranu Mihajlović u kriminalu teškom više stotina miliona evra.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Lider radikala Vojislav Šešelj je izjavio da Mihajlovićeva namešta tendere za izgradnju autoputa američkim firmama, iako Kinezi nude znatno povoljnije uslove. Šef radikala naglašava da ima dokaze da će Skot samo od jednog posla dobiti "proviziju" od čak deset miliona evra!

- Najstrašnija hajka na mene u Skupštini i žutim medijima podigla se jer sam uhvatio Zoranu u kriminalu oko izgradnje autoputa Preljina-Pojate. Ona je taj posao dala američkoj kompaniji "Behtel" za 800 miliona evra, iako su Kinezi i Azerbejdžanci zajedno ponudili da završe sve za 500-600 miliona.

- Rečeno nam je da ti Kinezi kao nisu stručni... Pa ti Kinezi grade Pelješki most i sve najkomplikovanije saobraćajnice u regionu, a kod nas kao ne mogu da rade. Zašto? Pa, da bi Skot dobio svojih deset miliona evra, Zorana isto toliko i svi zadovoljni...

Na pitanje da li ima dokaze za te tvrdnje, Šešelj je odgovorio:

- Naravno da imam. Pa jeste li videli kad sam je napao u Skupštini, kako su odmah, kao po komandi, graknuli ovi žuti iz opozicije da je brane. Logično, kada im je isti gazda, Skot. Kao što rekoh, očekujem da uskoro Zorana preleti kod njih. Naprednjaci pod hitno moraju da je počiste iz Vlade jer nanosi ogromnu štetu svojim kriminalom i radom za Amerikance. Neophodna je rekonstrukcija istog časa…

Na pitanje zašto je napao Gordanu Čomić, Šešelj je odgovorio:

- Zato što nema smisla da dolazi redovno u Skupštinu onakva, trebalo je da obrije brkove i tako ispoštuje instituciju.

Srđanu Nogu, poznatom po pretnji vešanjem premijerki i predsedniku, Šešelj je pretio batinama. Na pitanje zašto, evo šta je rekao:

- Pričao je da od Vučića svakog meseca dobijam 60.000 evra. I jednom posle ga sretnem u skupštinskom restoranu. Priđem i pitam - jesi ti taj Nogo?. Kaže - jeste. E, pa jebaću ti majku, kad-tad! A on u šoku i ti njegovi, samo ćute i ne miču se... Moraće da dobije koju vaspitnu, nisam odustao od toga.

Na pitanje da li odustaje od kupovine kuće u Preševu, poput one u Hrtkovcima, Šešelj je rekao:

- Kakvo odustajanje?! Jedan moj prijatelj tamo već traži kuću. Neću nipošto da bude srpska, pa da ispadne da podstičem iseljavanje našeg naroda. Ne, pozajmiću novac od dobrih ljudi i kupiti neku albansku kuću tamo. Albanci se zasad malo, kako čujem, snebivaju, ali verujem da će sve proći u redu.

Na pitanje da li se plaši reakcije tamošnjeg stanovništva kad se pojavi kao kupac, on kaže:

- Što bih se plašio?! Nikad se u životu nisam plašio, pa ne znam što bih sad. Uostalom, ako država može da angažuje 1.000 policajaca da čuvaju Čedu, Čanka, Kandićku, Biserko i slična govna, ne vidim što ne bi tako i mene čuvali.

Nebojša Krstić vas je pozvao da, ako ste već hrabri, kupite kuću u Prizrenu...

- E, tog Tadićevog savetnika ne vredi da komentarišem. Pa veće govno od Borisa Tadića verovatno nikad nije bilo na čelu države. Kakav je bio predsednik, takav mu i ovaj savetnik.

Šiptari prave vojsku i prete klanjem. Pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vojislav Šešelj o Zorani Mihajlović i ministarstvu koje ona vodi

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA