Najnovije

ON VOLI SEKS SAMO U GUZU: Tražio je da ga zadovoljavam vibratorom!

Vladimir Tomović, koji je juče diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog udarca Aleksandre Subotić u glavu i ranije je bio poznat policiji.

Tomović u zatvoru Zadruge (Foto: Jutjub)

Pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, dve godine uslovno, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću.

On je 2012. godine napao decu iz Hrvatske, inače članove izviđačke sekcije koji su bili u poseti Baru. Naredio im je da sklone hrvatsku zastavu, što su oni i uradili, a zatim je rekao da će iz pobiti ako budu ponovo podizali obeležje hrvatske države.

- Viši sud je nesumnjivo utvrdio sve činjenice, Tomović je s umišljajem, ugrožavanjem sigurnosti, javno podsticao na mržnju prema izviđačima hrvatske nacionalnosti, koji su boravili u Baru na Petoj smotri izviđača. Tomović se vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zmotala je. Potom je okrivljeni izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio. Pre ste ratovali s nama, a sad ste došli da vijorite zastavama, nemojte da vidnim više nijednu hrvatsku zastavu sve ću vas pobiti - navodi se u presudi Apelacionog suda.

Da mu nasilje nije strano potvrdila je i njegova bivša devojka.

- To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i ja sam bila u strahu od njega. Odmah ću reći da s*ks nismo imali jer on voli samo u guzu. U početku sam mislila da se zeza, ali Vladimir mi je objasnio da to kod njega tako ide. Pre braka ne želi normalan seks, a pošto ja nisam htela tako, nismo ni imali seks - istakla je Slađana Petrušić, nekadašnja učesnica "Parova".

- Iskreno, ne verujem da je imao seks sa Stanijom, bar ne normalan. On je meni govorio da je ona ženska stvar svetinja i da se ne dira pre braka. Guza može... On je meni kupio nekoliko vibratora i govorio da bi voleo da ja njemu to radim. Bila sam šokirana - dodala je Slađana.

Pročitajte OVDE sve detalje nezapamćenog incidenta zbog kojeg je Tomović izbačen iz Zadruge 2.

Izvor: Blic/Svet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Trenutak kada Tomović napušta Zadrugu 2.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA