Najnovije

Za sve ljubitelje knjiga: Evo kakvi nas sve događaji i promocije očekuju u narednom periodu! (VIDEO)

Ove nedelje gost emisije "Forum" bila je Tanja Vučković, koja je govorila o najčitanijim knjigama i mnogim drugim zanimljivostima vezanim za književnost. Emisija se realizuje u saradnji portala Pravda i televizije Snaga narioda.

Foto-Jutjub

Tanja Vučković, pi ar Lagune, govorila je o nedavno održanom Sajmu knjiga. Ona je istakla da je to veoma značajan događaj u našoj zemlji, ali i da nam služi na ponos er pariramo svetskim sajmovima knjiga. 

Laguna je na ovogodišnjem Sajmu knjiga pored drugih naslova, predstavila čak 80 novih.

Tanja je govorila o svim važnim izdanjima, ali i planovima.  Naglasila je da je ovo posebna godina za ovog izdavača jer je ovo godina u kojoj slave 20 godina postojanja, ali i još jedan jubilej se bliži, a to je 4 godine od postojanja Laguninog književnog kluba. Književni klub je jedinstven događaj u našem gradu, koji svakog prvog petka u mesecu okuplja ljubitelje književnosti i poziva da diskutuju o najopoznatijim knjigama u svetu. Ona je najavila da će knjiga o kojoj će se pričati u decembru “Engleski pacijent”.

Takođe nas je podsetila na “Noć knjige” koja se uskoro bliži.

Ono što je neizbežno pomenuti, uprkos skromnosti ove mlade i sposobne žene, to je njen sjajan odnos prema medijima, te je za to dobila i prestižnu nagradu, koja je više nego zasluženo otišla u njene ruke.

Autor i voditenj emisije je Marija Gojković

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA