Najnovije

SEKUND PRE KATASTROFE: Proveli su se ko nikad u životu, a onda su njihove žene dobile snimak (VIDEO)

Nekoliko muškaraca iz Argentine nalazi se pred razvodom, nakon jednog ludog vikenda za koji supruge nisu smele da saznaju!

Minut pre razvoda (Foto: Jutjub)

Drugari iz Saenz Pene, rekli su ženama da idu na muški vikend, koji verovatno samo podrazumeva gledanje utakmica i piće, ali su otputovali u Korijentes, gde su napravili žurku na bazenu na koju su, naravno, stigle i cice u bikinijima.

Jedan od njih je bio "pametan" i snimio ostale dok se grle s devojkama ili ih ljube u zadnjicu dok ove vrckaju, a onda je poslao snimke i na brojeve "učesnika žurke".

Nije poznato da li je namerno ili slučajno poslao snimak i ženi jednog od njih, koja je brže-bolje prosledila snimak ostalim suprugama.

Rezultat - svađa, izbacivanje iz kuće i viralna bruka! 

"Jednom od njih sam poslala isti video kao odgovor da sam primila poruku i da znam šta rade, a on me je molio da ne šaljem dalje i da ne objavljujem video na Internetu", rekla je žena poznata kao Eva argentnskim medijima.

Naravno da je objavila video, i naravno da su žene bile ljute - "dve su izbacile muževe iz kuće, a jedna je podnela zahtev za razvod braka", rekla je Eva, ne otkrivši kako je njen muž prošao.

Da li bi ostavili verenika koji ima OVAKAV fetiš?

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA