Najnovije

"Narod se peca na Dačićeve izjave, a upravo je njegov potpis omogućio Šiptarima da..." (VIDEO)

Predsednik SNP Naši Ivan Ivanović uputio je žestoke optužbe na račun predsednika SNS Aleksandra Vučića i lidera socijalista Ivice Dačića. Kako Ivanović kaže obojica su uprljali ruke sarađujući sa kriminalcima.

Ivica Dačić (Foto: Jutjub)

„Vučić govori da on nema nikave veze sa kriminalom, mafijom sa narko dilerima, ima! To je njegova udarna pesnica, na ulici preko koje praktično održava svoju vlast. Sve to veoma dobro znaju policija i srpske bezbedonosne službe, ali ćute“ rekao je Ivanović gostujući u emsiji Autoritet.

On je objasnio da SNS vlada na strahu.

- U društvu se stvara takva atmosfera da svako ko je protiv Aleksandra Vučića, javno ili tajno će na neki način biti kažnjen, ili će biti izbačen sa posla, ili će mu deca biti izbačena sa posla, bliski rođaci koga već ima ili će na kraju krajeva biti prebijen. To se dešava svakoga dana – istakao je Ivan Ivanović.

Ivan Ivanović (Foto: Jutjub)

On je rekao da su vatrene Dačićeve izjave nakon glasanja u Interpolu najobičnija marketinška kampanja i da je Dačić svojim potpisom omogućio da tzv. Kosovo uđe u brojne međunarodne institucije. 

- Narod se peca na „Dačićeve izjave“ zaboravljajući da je upravo Dačić potpisnik Briselskog sporazuma koji dozvoljava Šiptarima prijem u međunarodne institucije, objašnjava Ivanović.

- On im je omogućio da se učlanjuju u međunarodne organizacije, a sada proziva Kurca i daje kojekakve izjave“, kaže Ivanović i dodaje da je to krajnje neozbiljno i da su na vlasti podmukli i lukavi ljudi.

Ivanović je ponovo izneo optužbe na račun Vojislava Šešelja, ali je izneo svoje ocene i o ostatku opozicije.

Pogledajte celu emisiju: 

Šta je Mladen Obradović rekao o dešavanjima na KiM pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda/Komersant

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA