Najnovije

O TROŠKU GRAĐANA: Tomislav Nikolić ostaje u vili na Dedinju uredbom Vlade Srbije

Lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama izazvala je vest da je Vlada Srbije donela Uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o nepokretnostima za reprezentativne potrebe Republike Srbije, kojom se zgrada u Užičkoj ulici 23, određuje za boravak i reprezentativne potrebe predsednika Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom, Tomislava Nikolića, i prijem i boravak stranih gostiju Srbije u okviru te saradnje.

Tomislav Nikolić (Foto: Jutjub)

Kako je objavljeno u Službenom glasniku, Uredba, koju je potpisala premijerka Srbije Ana Brnabić, doneta je na sednici Vlade 2. novembra, a na osnovu člana 57. stav 2. Zakona o javnoj svojini i člana 42. stav 1. Zakona o Vladi.

Kako se navodi, uredba će stupiti na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije", odnosno 10. novembra.

Sve ovo platiće građani, kažu komentatori na društvenim mrežama i Internetu, Nikolić je lepo avanzovao svoje "penzionisanje", a možda jednog dana bude otkupio vilu "za dinar", rekoše neki od njih.

Pročitajte OVDE zašto niko ne odgovara na pogibije radnika u Srbiji.

Izvor: Tanjug/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA