Najnovije

JEDNOM NEDELJNO ILI VIŠE PUTA? 5 novih činjenica o se*su koje sigurno niste znali! Evo šta kažu za...

Ove nove činjenice o seksu će vas sigurno iznenaditi!

Ilustracija (Foto: beeg. com)

1. Naučnici sa Univerziteta u Velsu upoređivali su seks sa vegetarijancima i ljudima koji jedu meso. Prema istraživanju, 42% ljubitelja mesa vodi ljubav jednom nedeljno, dok vegetarijanci imaju seks dva ili više puta u toku nedelje.

2. Česte posete i redovni seks na početku odnosa negativno utiču na zajedničku budućnost partnera. Prema naučnicima, na pocetku odnosa treba se sastajati dva puta nedeljno, a seks bi trebalo da se desi svakih 7-10 dana. 

3. Seksolog Niki Goldštajn smatra da je seks loš poklon za praznike. On smatra da intimnost za praznike može postati zadatak koji neće doneti zadovoljstvo. Prema seksologu, posebno nije potrebno „pokloniti“ seks za rođendan, pogotovo kod parova koji dugo žive zajedno.

4. Mnogo seksa je opasno za zdravlje! Naučnici iz Velike Britanije smatraju da česti ljubavni odnosi mogu dovesti do slepila kod muškaraca i Parkinsonove bolesti.

5.Seks vam pomaže da se rešite nesanice. Do ovog zaključka došli su naučnici sa Australijskog univerziteta u Kuenslandu. Prema anketi među ljudima starosti od 18 do 70 godina, 64% ljudi je odgovorilo da je spavalo bolje ako su imale seks pre spavanja.

Seks pomaže kod lučenja oksitocina i prolaktina, koji smanjuju nivo stresa.

Kako perverzna srpska političarka progoni vojnike saznajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Saveti za seks.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA