Najnovije

ZADRUGU POTRESLA JOŠ JEDNA TUČA: Zerina skočila na Aleksandru koja joj se opet podsmevala što je silovana!? (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi se postarao da ''Izbor potrčka'' prođe što mirnije, ali i da bi kasnije sa njima obavio "Pretres nedelje".

Opet tuča, sa Aleksandrom Subotić u glavnoj ulogi (Foto: Jutjub)

Milana je zanimalo da li Zerini Hećo prija društvo bivšeg dečka Baneta Čolaka koji je konstantno pored nje iako više nisu u vezi. Voditelj je rekao da je Bane nekada ucenjivao da će reći ljudima ono što je ipak rekla Aleksandra Subotić.

- Ne prija mi ničije društvo. Tu su Luna i Jelena. Bane jeste nekada mene kao peckao da će da kaže to, ali ipak nije jer neće da ispadam žrtva. On je meni bliži od Aleksandre, ali nemam snage sada da rešavam te probleme. Koliko god da me sve to pogađa, nemam razloga da objašnjavam više. Previše je ovo za mene. To su stvari koje sam ja trebala da kažem, sad ko će komentarisati, neka komentariše - rekla je Zerina pa je Aleksandra prekinula:

- Ona je meni pretila da će da mi počupa kosu ako pričam i dalje o tome. Ma ajde, manipulišeš ovde narodom. Dečko kog je optužila za silovanje joj je slao poklone posle toga. Hvalila se kako hoće na putovanja sa njim - vikala je Aleksandra.

LJuba je u jednom trenutku ustala kako bi sprečila dalju raspravu Zerine i Aleksandre.

- Hoću da se umešam, da bi se ti smirila. Nemoj da me vređaš, pokušavam da ti pomognem. Nemoj, alo spusti se sa stola. To nisi kod mene naučila - rekla je LJuba nakon što je Aleksandra skočila na sto.

- I mene su momci tukli, i sada neko da mi priča da se ja ismevam kada neko nekog siluje. Nemojte da mi smeštate priče ovde - rekla je Aleksandra.

Dok su bili na crnom stolu, Aleksandra Subotić i Lepi Mića, Zerina Hećo je ustala i skočila na Aleksandru. Tom prilikom je Aleksandra reagovala tako što ju je odgurnula od sebe. Obezbeđenje je odmah reagovalo i jedva sprečilo dalji razvoj konflikta i fizičkog obračuna.

Kasnije su Aleksandra i David preskakali ogradu iz dela gde su štale, ali su se posle, pretpostavlja se razgovora sa produkcijom, opet vratili u zadrugu.

Pročitajte OVDE sve o novom seksu Aleksandre Subotić, pogledajte video.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA