Najnovije

MELANIJA ZAVODILA PUTINA!? Iza kulisa samita G20 i da li je Putin rekao "Ostavite je na miru"?

Prva dama SAD Melanija Tramp (48), koja je tokom dvodnevnog samita grupe G20 najrazvijenijih zemalja sveta u argentinskoj prestonici Buenos Ajresu izgledom privlačila pažnju mnogih, izazvala je i žestoke kritike planetarne javnosti jer je, kako se veruje, flertovala naočigled svog muža sa, ni manje ni više, nego ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Trampovi i Putin (Foto: Kremlin. ru)

Takvi tračevi kao lavina su pokrenuti juče nakon što je Kremlj objavio zvanični video sa samita najmoćnijih lidera današnjice na kom se jasno vidi kako se za jednom od večera Melanija neprekidno okreće ka Putinu i osmehuje se.

- Melanija Tramp je neskriveno razmenjivala osmehe s Vladimirom Putinom na sastanku G20. Izgleda da je graciozna prva dama SAD pokazala da ima više osećaja za diplomatiju nego njen suprug. Tramp je, naime, izgledao nezainteresovano i nekoncentrisano - glasi samo jedan od komentara na Tviteru.

Međutim, da nije sve deo puste mašte korisnika društvenih mreža, juče je potvrdio ruski novinar Dmitrij Smirnov, koji je potvrdio da je misterioznih pogledavanja na relaciji Melanija-Putin zaista bilo, čemu svedoči i činjenica da je to komentarisao i sam predsednik Rusije. Smirnov naime tvrdi da su šefu Kremlja po povratku u Rusiju novinari postavili pitanje o odnosu sa prvom damom Amerike, na šta im je on, otkriva ruski reporter, oštro uzvratio.

- Ostavite Melaniju na miru - navodno je prokomentarisao Putin, dok se Bela kuća još nije oglašavala povodom spekulacija o Melanijinom ponašanju.

Ona je, i ranije bila meta sličnih komentara kada je srdačno, tokom prvog susreta Putina i Trampa u julu 2017. za večerom ćućorila sa šefom Kremlja. NJihov najnoviji susret je umnogome interesantniji sada jer su odnosi Amerike i Rusije pred pucanjem zbog aktuelne ukrajinske krize, zbog čega se Tramp čak nije ni pozdravio s ruskim kolegom.
Melanija je, kako su inače mnogi svetski poznati modni časopisi prokomentarisali, u Argentini opravdala poziciju jedne od najuticajnijih žena sveta pojavivši se u dior haljini od čak 10.000 dolara. Kako je navedeno, na tom događaju jedino je mogla da joj parira Julijana Avada, supruga argentinskog predsednika.

Besneo zbog Putina i Salmana?

Saudijski prestolonaslednik princ Salman bio je tokom samita u Argentini jedna od glavnih zvezda s obzirom na to da su ga gotovo sve kolege srdačno pozdravile iako je do pre samo nekoliko dana žestoko kritikovan zbog sumnji da je umešan u brutalno ubistvo novinara DŽamala Kašogija. Posebno je prema njemu bio ljubazan Vladimir Putin, čiji je pozdrav sa Salmanom primetio ceo svet, a što je iz prikrajka, s krajnje zanimljivim izrazom lica, pratio Donald Tramp. To su primetili američki mediji, tvrdeći da je njihov lider pokazao očiglednu ljubomoru i da je imao izraz lica koji je govorio: "Ono kad ti posao propadne jer on priča s drugim".

Zamrznut trgovinski rat Kine i SAD

Američki predsednik Donald Tramp i njegov kineski kolega Si Đinping postigli su u Argentini krucijalni dogovor u vezi sa trgovinskim sporom dve zemlje prema kom će u narednih 90 dana biti obustavljeni američki planovi o podizanju tarifa. To je pozdravio čitav svet, međutim, Tramp je ipak zapretio Siju da će, ako ne ispoštuje dogovor o smanjenju trgovinskog deficita SAD u odnosu na Kinu, Vašington opet žestoko udariti na Peking. Si se, inače, obavezao da će Kina od Amerike kupiti značajnu količinu poljoprivrednih, energetskih, industrijskih i drugih proizvoda.

Tramp zaboravio na slikanje

Donald Tramp je tokom samita bio zvezda i zbog svog pomalo smetenog ponašanja, koje je posebno bilo očigledno pred kraj njegovog boravka u Argentini. Tada je, naime, u skladu sa svim protokolima trebalo da se fotografije sa domaćinom, argentinskim predsednikom Maurisiom Makrijem, ali ga je umesto toga ostavio samog na bini. Tada je snimljeno kako Makri zabezeknuto pokušava da dozove Trampa, koji u žurbi napušta binu.

Merkelova pozirala s kuvarima

Nemačka kancelarka Angela Merkel još jednom je oduševila javnost na marginama samita G20 u Buenos Ajresu. Ona je, podsetimo, tamo nakon kvara na svom avionu otputovala komercijalnim letom i ostala dobrog raspoloženja, što je potvrdila i fotografisanjem sa kuvarima u restoranu gde je svratila na večeru.

Dojče vele: G20 je pred krajem

Uticajni nemački Dojče vele ocenio je nakon najnovijeg samita G20 da bi usled ogromnih razlika u stavovima najmoćnijih država sveta uskoro moglo da dođe do kraja tog saveza. Tako dopisnik DW iz Brisela Bernd Rigert ocenjuje da su se čelnici 20 država i sada jedva dogovorili o zajedničkom dokumentu koji se tiče rešenja za ključne svetske probleme, a da bi situacija u budućnosti mogla da bude još komplikovanija.

Pročitajte OVDE zašto je Putin rekao da je “loš film, upad Amerikanaca u rusku vojnu bazu”.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta je to Putin rekao o Melaniji.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA