Najnovije

NOVI ATAK NA DŽEP BEOGRAĐANA: Evo koliko će poskupeti voda, odmah posle praznika!

Zahtev za promenu cene usluga i radova, osim "Vodovoda i kanalizacije", gradonačelniku je podnelo, ali i dobilo, JKP "Zelenilo Beograd" i to na povećanje od 5%.

Voda (Foto: Pixabay. com)

Voda bi od februara mogla da poskupi za 11 odsto.

Zahtev za promenu cene usluga i radova, osim "Vodovoda i kanalizacije", gradonačelniku je podnelo, ali i dobilo, JKP "Zelenilo Beograd" i to na povećanje od pet odsto. Na istom spisku je i JP "Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda", koje želi promenu cena zbog više angažovanih radnika. 

Ukoliko gradonačelnik Beograda da saglasnost na zahtev JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" da se cena vode i odvođenja otpadnih voda poveća za 11 odsto za sve kategorije potrošača, već od 1. februara računi "Infostana" bi, u proseku, mogli biti uvećani za oko 150 dinara. 

"Cena vode i odvođenja otpadnih voda nije korigovana od 1. avgusta 2016. godine", navodi se u zahtevu koji je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo gradskoj upravi. Za nesmetano i efikasno funkcionisanje sistema u cilju urednog snabdevanja grada vodom odgovarajućeg pritiska i kvaliteta, kao i odvođenje otpadnih voda, cena vode i odvođenja uvećala bi se za 11 odsto za sve kategorije potrošača počevši od 1. februara 2019. i planirana je programom poslovanja preduzeća za narednu godinu.

Pročitajte OVDE kako je protekao novi protest protiv vlasti u Beogradu. Pogledajte video.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

A pre šest meseci javnost je brujala o ovome.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA