Najnovije

MUŠKARCI POSLE OVIH POTEZA U SEKSU BUDU ZVERI: Frajeri su ludi za "kvaka" i "klešta" tehnikom!

Ako ste se zasitli standardnog seksa sa partnerom i željni ste inovacija u krevetu, možda je vreme da svog muškarca iznenadite erotskom masažom penisa. Ovo može da bude sjajna predigra, ali nije isključeno ni da preraste u glavni čin.

Seks (Foto: Pixabay. com)

Možete se i dodatno zaigrati, te zahtevati od partnera da vam posle masaže priredi nešto što ćete vi pamtiti. Sama masaža će podgrejati strasti i potpuno ga izludeti, ali i osvežiti vaš seksualni život, ako je zapao u "krizu". 

Ne zaboravite prilikom masaže da koristite lubrikant ili ulje za telo, jer u suprotnom ovo iskustvo može da bude neprijatno za muškarca.

Tehnike masaže penisa su različite, a sva kreativnost je na vama, no važno je i da pratite njegove reakcije i shvatite koliko mu jak stisak prija, te kakvi mu se pokreti sviđaju. Evo i nekoliko popularnih tehnika koje seksolozi često preporučuju.

Kvaka tehnika

Kod ove tehnike žena treba da obuhvati glavić prstima, pa da ga okreće laganim potezima levo-desno, kao kada okreće kružnu kvaku.

Klešta s dva prsta

Ova tehnika izvodi se tako što se penis uhvati između kažiprsta i palca na prelazu ispod glavića, a potom se prstima prelazi po tom mestu – kao kada se otvara čep sa navojem na nekoj flaši.

Dodatna masaža

Neka vas samo ime "masaža penisa" ne zavara, jer nije obavezno da muška alatka bude jedina zvezda. Pažnju bi trebalo posvetiti i testisima, premda je tada potrebno da budete veoma nežni.

Za koju god tehniku da se odlučite - vaš partner će uživati, za muškarce je ovo poseban doživljaj i stimulacija.

Pročitajte OVDE zašto je poželjno da tokom seksa ostanete u čarapama.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Deset top poza u seksu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA