Najnovije

Tokom januara u bioskope stižu svetski hitovi: Evo koje filmove ne smete da propustite!

Film "Glas" stiže u domaće bioskope već 17. januara, nakon toga, 24. januara sledi film za sve generacije “Povratak Meri Popins” i na kraju meseca, 31 januara, očekuje nas premijera filma “Marija Stjuart kraljica Škotske”. Po svemu sudeći biće ovo mesec koji će obeležiti odlični filmovi.

Foto-Taramaunt

M. Najt Šjamalan spaja priče svoja dva izvorna dela, filma “Nesalomiv” iz 2000. godine i filma “Podenjen” iz 2016, u jedan eksplozivni, potpuno novi triler – “Glas”.

U novom Diznijevom filmu “Povratak Meri Popins”, uloga praktično perfektne dadilje, kosvojim magičnim umećem svaku običnu stvar pretvara u nezaboravnu, fantastičnu avanturu, poverena je Emili Blant. U ovom, potpuno novom i originalnom mjuziklu i nastavku, Meri Popins se vraća kako bi pomogla novoj mladoj generaciji porodice Benks, kako bi pronašli radost i sreću koje su nestale iz njihovog života posle velikog porodičnog gubitka. Zagonetna dadilja udružuje se sa svojim prijateljem DŽekom, veselim i optimističnim fenjerdžiom, koji unosi svetlost i život na ulice Londona. 

Film “Marija Stjuart kraljica Škotske” istražuje turbulentan život harizmatične Marije Stjuart. Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, odbija pritisak da se ponovo uda. Umesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obe mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svetu u kom dominiraju muškarci, njih dve će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron, preteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavera ugrožavaju oba prestola i menjaju tok istorije.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA