Najnovije

DIVLJI SEKS U DOMAĆOJ SERIJI: Žestoka akcija u krevetu, gole grudi u prvom planu (FOTO 18+)

Nova epizoda "Vojne akademije" napravila je dve nove zvezde - Vučića Perovića i Mariju Vicković. I oni su, kao i njihovi prethodnici iz ovog TV ostvarenja, popularnost stekli preko noći zahvaljujući scenama seksa.

Seks u domaćoj seriji (Foto: printskrin)

Od 2012. godine, kad je emitovana prva sezona ove serije, dogodila se totalna transformacija kad je u pitanju sadržaj i tematika. 

U početku predstavljena kao poučno delo koje prati živote mladih kadeta tek pristiglih na surovu i tešku akademiju, gde vladaju strog režim i striktna pravila ponašanja, serija je u međuvremenu dobila potpuno drugačiji ton.

U četvrtoj sezoni budući vojnici i oficiri otrgli su se kontroli u svakom smislu. U skladu s tim, gledaoci više nemaju priliku da vide borbu kadeta da završe akademiju i postanu profesionalci, već je akcenat na njihovom zaljubljivanju, raskidima, nemogućim ljubavima, problematičnom ponašanju pojedinaca.

U prethodnih nekoliko epizoda pažljivo je prikazivan odnos između kafanske pevačice Rije, koju tumači Marija Vicković, i znatno mlađeg vojnika Bogoljuba Bugija Jankovića, odnosno glumca Vučića Perovića.

NJih dvoje u seriji su se upoznali na dramatičan način - tako što je on spasao njenog sina od utapanja u vodi, a to je po scenariju znatno ubrzalo njihovo zbližavanje. 


Već posle nekoliko dana desilo se zaljubljivanje, pa prvi poljubac i na kraju seks. I to ne bilo kakav. Vrlo eksplicitne scene njihovog seksualnog čina prikazane su verodostojno i na realan način, a tome su znatno doprinele gole grudi Marije Vicković u prvom planu, bez cenzure.

Po komentarima onih koji su odgledali poslednji epizodu "Vojne akademije", nekada poučna TV serija s vremenom je izgubila prvobitan smisao i cilj, a to je da mlade usmeri ka pravim vrednostima, i sada isključivo nudi laku zabavu. 

A da su autori ipak uspešni, pokazuje rekordna gledanost poslednje sezone. Edukacija je dobra, ali seks je još bolji!

Nije prvi put

Pre seksa između Vučića i Marine, imali smo priliku da na sličan način gledamo i mladog glumca Đorđa Stojkovića, koji u "Vojnoj akademiji" tumači lik Gruje Golijanina.

Pre nekoliko nedelja emitovana je epizoda u kojoj on ima divlji seks s radnicom u mesari, dok su oko njih sušene kobasice i slanina, što je izazvalo burne reakcije u javnosti s obzirom na to da je sporna scena emitovana nedeljom uveče u osam.

Na scenu se popeo profesor hemije, Karleuša ga skinula golog! Učenici gledali iz prvog reda? Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

5 filmova u kojima su glumci stvarno imali seks

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA